____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Nytårsmorgen stod danskerne op til den nye afgiftspakke, som regeringen fik vedtaget kort før jul, og som betyder, at der nu skal betales mere for de såkaldte usunde fødevarer.

Derfor er der god grund til at købe en god vin fra Chile, siger B.T.s vinekspert, Tim Vollerslev.

- Når det så er sagt, er der også grund til slå fast, at man stadig er i stand til at købe meget god vin til prisen. Det gælder ikke mindst vinene fra Chile.

Her er betingelserne for vinfremstilling ideelle og arbejdskraften billig.

Og så bliver vinene konstant bedre. Det gælder især de billige ’dagligvine’, så det er ikke overraskende, at vinene er blandt danskernes foretrukne.

Læs mere i ugens vintest.

Med B.T. Plus får du:

- Se hele testen af de 10 vine.

- Se hvilke vine, der får B.T. guld- og sølvmedaljen.

Vil du have inspiration til gode vine? Find de bedste vine blandt mere end 2.000 vinanmeldelser og få opdateringer med nye vine hver uge, så klik her: Danmarks bedste vinguide - anmeldelser af over 2.000 vine

B.T. Plus kan også tilbyde følgende artikler:

- Godt vinkøb trods nye afgifter: Rødvine fra Rhône

- Anmeldelser af 120 spisesteder: Københavns bedste restauranter

- Vin fra rødvindruernes konge

Med et abonnement på B.T. Plus får du adgang til alle vores vinanmeldelser, test af fødevarer, guides til et sundere liv samt meget mere for kun 29 kroner om måneden. (embed artikel: Få alt indhold …)


Kommentar

Medium fyldig, behagelig frisk hvidvin, lang saftig smag af eksotiske frugter, ananas, mango, strejf af citrus frugt og lidt krydderurter.

Velegnet til

Hygge uden mad, til medium kraftige retter af fx. stegt fisk, til salater eller fjerkræ.

Pris

Kr. 49,95

Forhandler

Spar, Kiwi, SuperBest/ Amka Vin, tlf. 8641 9600 / www.nemlig.com