Zooey Deschanel: Skuespillere er for tynde

Skuespilleren Zooey Deschanel revser sine kvindelige kolleger i Hollywood for at være alt for tynde.

Det er ingen hemmelighed, at Hollywood er fyldt med radmagre kvindelige skuespillere, og det virker nærmest som om, at succesen stiger i takt med, at vægten går ned hos film-talenterne. Men det er ikke en tendens, som den 32-årige skuespiller Zooey Deschanel, der er kendt fra filmen (500) Days of Summer, kan tilslutte sig. Hun mener nemlig, at kvindelige Hollywood-skuespillere er alt for tynde.

Er disse kendte kvinder for tynde? Se billederne på femina.dk

- Skuespillere er afgjort blevet tyndere igennem min levetid. Kvinder, som jeg har beundret, mens jeg voksede op – Debra Winger, Diane Keaton, Meryl Streep – var alle smukke og tynde, men ikke for tynde. Der er mange skuespillere, som er usundt tynde – alt, alt for tynde. Du kan ikke se sådan ud kun med Pilates, siger hun i et interview med magasinet Glamour.
Selv har hun ikke tænkt sig at være tyndere for at komme videre med sin karriere, for hun mener ikke selv, at hun ville kunne bære så lav en vægt.

- Jeg er en meget lille person, og hvis jeg tabte syv kilo, så ville jeg ligne dem – det er skræmmende. Hvad ville det sige unge piger? At du skal se sådan ud for at være succesfuld? Det er ikke sandt. Du behøver ikke at se som eller være en anorektiker for at være succesfuld i Hollywood. Bredden af hvad der er acceptabelt er større, end folk måtte tro, siger Zooey Deschanel.

Tror på evig kærlighed
Den afslappede indstilling til vægt-spørgsmålet har dog ikke givet den unge skuespiller held i kærlighed. Hun blev i 2011 skilt fra Death Cab For Cutie-musikeren Ben Gibbard, men tror stadig på den store kærlighed.

- Alle bliver nødt til at indgå nogle kompromisser…Jeg tænker på mine forældre som har været gift i 40 år, og mine bedsteforældre som var gift i 69 år, før min bedstefar gik bort. Min far er så sød – han siger altid: ’Din mor er bedre til at lave mad end nogen restaurant’. Og jeg kan huske, at min bedstefar så på min bedstemor og sagde: ’Hun er den smukkeste kvinde i verdenen.’ Du kan ikke få noget bedre, siger hun. 

Har du nogensinde tænkt over, at visse stjerner kan lige hinanden nærmest til forveksling? Zooey Deschanel er en af dem, der har en dobbeltgænger i kendis-land. Se hvem hun har fællestræk med i galleriet på viunge.dk

Zooey Deschanel er lige nu aktuel i den amerikanske tv-serie New Girl, hvortil hun også har skrevet og sunget titelmelodien.