X Factor Line har trukket sig tilbage

Hvad mon der blev af Line fra X Factor? Den charmerende nordjyde holder sig i baggrunden, men bare vent - vi hører snart fra hende igen.

Hun var kun 15 år, da hun foran flere end to millioner seere stod i årets X Factor-finale og sang med en stemme og en selvtillid, som nærmest virkede overnaturlig i den alder.

I dag er Line Larsen fra Skagen lige blevet 16 år. Hun er flyttet fra Nordjylland til Sydfyn, hvor hun går på Oure Efterskole, og på mange måder lever hun et helt almindeligt liv. Hvis man altså lige ser bort fra, at hun netop har udgivet singlen ”Os to”. Hun er sikker på, at musikken skal være hendes fremtid. Det er ikke bare
en drøm.

Laura fra X Factor lever stadig af successen fra dengang hun deltog i programme. Læs hvordan på udeoghjemme.dk

Ikke en diva
Den fornemme andenplads i landets største talentshow har dog ikke forvandlet Line til diva. Da hun begyndte på efterskolen efter X Factor, var hun akkurat lige så nervøs og usikker som alle andre.

– Det var helt forfærdeligt. Jeg stod i en stor sal og kiggede rundt på de andre. Jeg kunne ikke se et eneste menneske, som jeg havde set før i mit liv. Samtidig kunne jeg mærke, at nogle kiggede underligt på mig, og andre pegede og hviskede, husker Line, som i dag elsker livet på skolen.

Synger helst i kor
Hun fik lynhurtigt tætte venner og har fra start taget rollen som diskret efterskoleelev. Rollen som strålende tv-stjerne med vind i håret og egen stylist lagde hun bag sig.

– Det er vigtigt for mig ikke at være for frembrusende. Jeg går nærmest bag de andre og synger helst i kor. Jeg vil ikke være den der arrogante Line fra X Factor, siger Line, som ved, at der med stor succes også følger barske reaktioner.

På YouTube har hun set sine præstationer blive nedgjort, og på gaden hjemme i Skagen har hun hørt jævnaldrende piger højlydt lufte deres misundelse.

Putte fra Singleliv oplevede også bagsiden af medaljen, da hun blev landskendt. Læs mere på udeoghjemme.dk

Ingen kæreste til Line
Lige nu er der ingen kæreste i hendes liv.

– Jeg tager lidt afstand fra drengene lige nu, fordi jeg har så meget andet at tænke på. Jeg føler, jeg skal passe lidt på mig selv, så jeg ikke bliver såret. Det har jeg prøvet, og det kan man også se i mine sange.

I starten af det nye år udkommer hendes første album, hvor de fleste af sangene handler om sorger og glæder i en 16-årig piges liv.