Vores sundhedsvaner ændrer sig i januar

Januar er den tid på året, hvor danskerne tænker allermest på helbredet, formen og vægten, når der skal følges op på de mange sunde nytårsforsætter.

Så er det kurtid. Fra den 26. december, når den sidste julefrokost er overstået, og i hele januar måned, har rigtig mange danskere slankekur i tankerne. Ovenpå den fede mad og hyggelige sammenkomster, hvor man ikke har tænkt på figuren, får piben en helt anden lyd i januar.

For rigtig mange danskere startes det nye år op med løfter om tabte kilo og mindre tal på badevægten.
 
- Vægttab går aldrig af mode, og det er ikke en myte, at januar er absolut højsæson for slankekure og ernæringsrådgivning. Vi ser en markant forskel på danskernes sundhedsiver i januar sammenlignet med resten af året, fortæller Lisa Bolting, der er chefdiætist SlankeDoktor.dk.

Læs hvordan online diætistvejledning kan være din vej til varigt vægttab på SlankeDoktor.dk

Sådan lykkes det for dig
Du skal finde ud af, hvad der virker for dig. Vægttab er en individuel størrelse, men erfaringer viser, at du bedre holder fast i dit vægttab, hvis du involverer folk omkring dig og indgår i netværk, der vil det samme som dig – nemlig have et sundere og slankere liv.

- Det handler selvfølgelig om at holde fast, når man beslutter sig for at ændre vaner til en sundere livsstil. Men i stedet for at leve efter et stramt motions- og kostregime kan vi se, at vores medlemmer i løbet af årene har fået mere og mere værdi ud af at have et stærkt fællesskab og et netværk, der støtter op om deres slankekur. En sund livsstil er en personlig ting og ikke en onesize fits-all-model. Derfor er det meget personligt, hvad der fungerer for den enkelte – det er det dialogen med vores diætister og brugerne imellem handler om, fortæller Lisa Bolting.

Fællesskab skaber varigt vægttab. Læs hvorfor på SlankeDoktor.dk