Vivienne Westwood langer ud efter Kate

Punkdesigneren mener, hertuginde Catherine af Cambridge burde passe bedre på miljøet

Vivienne Westwood er ikke den store fan af Kates stil. I 2011 kritiserede hun hertugindens makeup, som den åbenmundede designer mener får hende til at se hård ud.

Nu langer Vivienne Westwood endnu engang ud efter det ellers populære stilikon, denne gang fordi, hun ikke bruger sit tøj ofte nok.

Westwood har også kaldt hertuginde Catherine kedelig. Læs hvorfor på ELLE.dk

Ifølge punkdesigner og miljøforkæmper Westwood burde Kate sætte et godt eksempel ved at vælge tøj, hun kan genbruge og style på forskellige måder.

- Hvis du gør dig umage for at finde et sæt tøj, som klæder dig, burde du blive ved med at gå med det, siger Vivienne Westwood til den britiske avis Daily Mail og tilføjer:

- Jeg mener, du behøver ikke at have et rødt outfit på en dag og så et næsten ens sæt i blå dagen efter.

Hertuginde Catherine af Cambridge er ellers kendt for netop at genbruge både sko og kjoler og bliver rost af pressen for at have sat et godt eksempel, ved at gå i tøj fra highstreetmærker.

Se nogle af Kates flotteste kjoler på ELLE.dk

Det er dog nok ikke sidste gang, at Vivienne Westwood langer ud efter de kendte og kongelige. Hun er kendt som modens punkdronning og er meget politisk engageret, og da hun forleden viste sin nye kollektion fra mærket Red Label til modeugen i London, var hun iført en T-shirt med et billede af sig selv og ordene 'I am Julian Assange'.