Vinterstøvlerne der er helt yt

Her er støvlerne, du ikke skal gå i, hvis du vil være hip denne vinter.

Kate Moss, Stelle McCartney og Cameron Diaz. Listen over A-listekendisser, der er blevet set i det store Ugg-støvler de seneste år, er lang. Dillen spredte sig verden over, hvor støvlerne blev brugt til både hverdag og fest.

Havde du set frem til endnu vinter, hvor du skulle lune dine kolde fusser i et par store, bamsede Ugg-lammeskindsstøvler og samtidig være trendy, så tyder det på, at det er en fejlslagen strategi. I hvert fald hvis det er vigtigt for dig at være med på moden.

Salget af de engang så populære, australske Ugg-støvler er nemlig faldet med 31 procent i år og ejerne forventer, at faldet fortsætter året ud, skriver Dailymail.co.uk 

Deckers, der ejer brandet, skyder bl.a. skylden på de mange billigere kopier, der sælges rundt omkring. Men modekyndige har også et andet bud. 

Se Elle.dk’s bud på de lækreste vinterstøvler i år

Vil ikke have støvler som realitystjernerne
Rana Reeves, der ejer brandbureauet John Doe, har udtalt, at salget muligvis er dykket, fordi det ikke længere er stjernerne, men D-liste-reality kvinder, der dukker op i dem. Hun anbefaler, at firmaet skal have en ny markedsføringsstrategi, hvis de skal vende derouten.

På modesitet Fashionfreude skriver man, at støvlerne har overlevet sig selv, fordi de blev for populære:

- Støvlerne er et offer for deres egen succes. Når kopier bliver solgt overalt lige fra supermarkeder til loppemarkeder, så holder originalen op med at være eksklusiv. Mange har betvivlet det æstetiske i støvlerne, men når celebrities som Kate Moss viser sig i dem, så stiger salget. Nu har alle og deres mødre et par, men Ugg-støvlerne er ikke længere noget modevaremærke.

Vil du være med på den hotteste vinterstøvlemode, skal du i stedet op på de høje hæle, skriver Dailymail.co.uk.

Få inspiration til din vintergarderobe på Femina.dk

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08