Vind Ian Somerhalders private Fifty Shades of Grey-bog

Christian Grey-kandidaten Ian Somerhalder sælger nu sin egen kopi af Fifty Shades of Grey til fordel for velgørenhed.

Han kan meget vel være den, der om føje tid får alverdens kvindehjerter til at banke i rollen som den overlækre forretningsmand Christian Grey, når den erotiske bestseller Fifty Shades of Grey skal filmatiseres. Den 34-årige skuespiller Ian Somerhalder, der er kendt fra tv-serien Vampire Diaries, har været et varmt emne, når det gælder castingen til den mandlige hovedrolle i den kommende film.

Er du stor fan af tv-serien Vampire Diaries, så kan du teste din viden på viunge.dk og se, om du er lige så stor ekspert i serien, som du tror

Og nu smider skuespilleren selv en souvenir på bordet til glæde for alle fans af det frække stykke litteratur, for han har nemlig valgt at sætte sin egen kopi med en personlig note på højkant til fordel for velgørenhed. Hvis du donerer knapt 300 kroner, så er der nemlig mulighed for at vinde bogen, skriver Ian Somerhalder i en opdatering på Twitter.

- Vind min private udgave af 50 Shades med en personlig note :) crowdrise.com/ianmfc. Hjælp ISF med at vinde MFC!, skriver stjernen.

Nina Dobrev er så heldig at date Vampire Diaries-kollegaen Ian Somerhalder. Læs meget mere om den smukke skuespillerinde på viunge.dk

Årsagen er, at Ian Somerhalder vil samle penge ind til sin fond kaldet Ian Somerhalder Foundation og håber på en endnu større donation fra software-firmaet Mozilla.