Victoria’s Secret laver kopi af bh til 54 millioner

En kopi af en juvelbesat bh båret af Candice Swanepoel ved Victoria’s Secret Fashion Show i oktober bliver nu solgt for 1600 kroner.

Undertøjs-giganten Victoria’s Secret laver nu en kopi af modellen Royal Fantasy Bra til en værdi af 54 millioner kroner.

En dansk model får Victoria’s Secret debut. Læs hvem på ELLE.dk

Den juvelbesatte bh, der blev båret af Candice Swanepoel ved lingerimærkets årlige modeshow i oktober, har en svimlende værdi af 54 millioner kroner.

Nu er et lignende design til gengæld i handlen til en værdi af 1600 kroner. Den lette gevandt er designet af juveleren Mouawad og er besat med værdifulde ædelstene som diamanter, gule safirer og en betagende rubin i 52 karat placeret i midten.

Kopien fremstillet i 1000 eksemplarer

Kopien er dog forenklet og er kun besat med rhinsten, og for de kvinder, der spekulerer på, hvad de skal have på til den glitrende push-up bh, så har mærket også skabt et par juvelbesatte trusser der matcher til en værdi af lidt over 300 kroner.

Der har været rygter fremme om, at Miranda Kerr blev fyret fra Victoria’s Secret. Læs hvorfor på ELLE.dk

De der er ivrige efter at få fingre i den blændende kreation skal dog være hurtige på aftrækkeren, for der er kun fremstillet 1000 kopier til den begrænsede kollektion.

Det er første gang, at Victoria’s Secret har forsøgt at skabe en prisbillig version af Fantasy Bra. Andre kreationer i det berømte show er blandt andet modellen Floral Fantasy Bra til en værdi af 13,5 millioner kroner.

Supermodeller i værdifuldt undertøj

Den blev båret af modellen Alessandra Ambrosio sidste år, mens den hvide og gule Fantasy Treasure Bra blev båret af Miranda Kerr tilbage i 2011.

Rygterne om Miranda Kerrs fyring fra Victoria’s Secret havde alligevel ikke noget på sig. Læs hvorfor på ELLE.dk

Den dyreste Fantasy Bra indtil nu blev båret af supermodellen Gisele Bundchen i 2000. Den enestående model var besat med 300 karat thailandske rubiner syet på rød satin og har senere fået en plads i Guiness Rekordbog.