Ulrik Wilbek: Sejr er lig med burger

Landsholdstræneren fejrer gerne en håndboldsejr med en god burger.

Han har som ung dyrket både fodbold, håndbold og atletik, været på landsholdet i trespring og endda vundet DM-bronzemedaljer i disciplinen.

Og selvom 54-årige Ulrik Wilbek stadig bevæger sig i elitesport-verdenen, går han hverken op i at følge stenalderkosten eller spise fuldkorn.

- Jeg spiser ikke usundt, men hvis vi vinder en kamp, kan jeg godt finde på at spise en burger. Så er dét præmien. Jeg kan også godt lide søde sager. Jeg har det faktisk godt, når jeg får dessert eller god mad, og jeg tror, at jeg ville miste meget livskvalitet, hvis jeg ikke spiste det, jeg godt kan lide, forklarer Ulrik Wilbek til magasinet Aktiv Træning.

Læs på Billedbladet.dk, hvorfor Ulrik Wilbek sagde nej tak til ’Vild med dans’

Træner og spiser kager og slik
Håndboldtræneren sætter også en ære i at være kræsen, og han kan faktisk ikke så godt lide grøntsager. De smager simpelthen ikke godt, mener han.

- Så jeg vender det på hovedet og siger, jeg træner, fordi jeg så kan tåle at spise slik og søde sager. Træning er forudsætningen for at spise, som jeg gør, siger han til Aktiv Træning.

Motion er nemlig stadig meget vigtig i den travle håndboldherres liv. Den giver ham overskud fysisk og psykisk, og så har han det bedre med sig selv, hvilket giver ham mere plads til at rumme andre mennesker i hverdagen.

Ulrik Wilbek svarede hurtigt forkert i ’Hvem vil være millionær?’ . Læs på Billedbladet.dk, hvor langt han kom i programmet

Ulrik Wilbek træner derfor cirkeltræning to-tre gange om ugen, og når han er på udlandsrejser, løber han gerne i et fitnesscenter. Al træning varer typisk kun en halv time – men så er den til gengæld meget intensiv.
 
Kilde: www.aktivtraening.dk