Tv-stjerne gift nytårsaften

Se her, hvilken tv-stjerne, der holdt bryllup nytårsaften.

Smukke Kaley Cuoco er gået ind i 2014 som fru Sweeting. Skuespillerinden, som vi blandt andet kender fra tv-serierne ’Fingrene væk fra min teenagedatter’ og ’The Big Bang Theory’, blev gift med tennisstjernen Ryan Sweeting nytårsaften.

En anden stjerne havde et stort, romantisk øjeblik nytårsaften – se, hvem på kigind.com
 
Parret sagde ja til hinanden ved en bryllupsceremoni i Santa Susanna, Californien, på det eksklusive Hummingbird Nest Ranch, hvor 150 gæster var inviteret til selve vielsen og den efterfølgende fest. Kaley Cuoco bar en sart pink Vera Vang kreation, som blev specialdesignet til den store begivenhed. Efter vielsen skiftede Kaley til en kort, rød kjole. 
 
Kaley Cuoco og Ryan Sweeting har en kort, men stormende romantisk historie bag sig. Parret har nemlig ikke kendt hinanden længere tid end seks måneder. I september efter blot tre måneder poppede Ryan det store spørgsmål, og nu står de altså som hr. og fru Sweeting.

Se, hvad der skete i Hollywood mellem jul og nytår på kigind.com
 
Det var faktisk lidt af et tilfælde, at de to nygifte møde hinanden. Kaley Cuoco var nemlig kæreste med den nuværende Superman, Henry Cavill, i sommer, hvilket meget hurtigt gik i vasken. Derefter ville stjernen tage en pause fra kærligheden, men hendes venner insisterede på at introducere hende for tennisstjernen Ryan Sweeting. Kaley Cuoco gav vennerne en chance, og nu kan hun takke dem for sin mand!

Kaley Cuocos ekskæreste er den mest sexede mand i 2013 – se, ham her på kigind.com
 
- De gav ham mit nummer, og han skrev med det samme, at han kom til L.A. Så vi gik ud og spiste en middag, og vi er stadig på den første date. Han tog aldrig hjem, fortalte Kaley i Ellen DeGeneres show.
 

 

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08