Trinny og Susannah: Fra trøstespiser til ny kvinde

Fanny har fået et helt nyt look, så hun nu kan score en ny mand.

Fanny blev skilt i 2001 og har siden da taget på, og hun indrømmer, at hun nok har trøstespist lidt for meget. Fanny er ked af sit udseende og siger selv, at hun føler sig som Fiona fra ’Shrek’ – slank og smuk
indeni, og grøn og tyk udenpå.

Fanny vil rigtig gerne møde en ny mand, men mener, udseendet står i vejen for hende, så hun håber på, at Trinny og Susannah kan hjælpe hende med at finde den sexede lady i hende. For som Fanny siger: ’Jeg vil være den, håndværkerne pifter efter på gaden!’.

Se flere billeder af Fanny samt andre markante Trinny og Susannah-forvandlinger på Femina.dk

Hvordan har oplevelsen som helhed været?
– Oplevelsen har som helhed været fantastisk. Jeg er freelance-skuespiller ved siden af studie og job, så jeg har jo prøvet at blive filmet og spille sammen med kendisser, men jeg var simpelt hen så nervøs før optagelsen, fordi det lige pludselig handlede om Fanny og ikke en rolle. Det gik heldigvis over al forventning, ikke mindst fordi Trinny og Susannah jo bare var så søde og nemme at tale med. Vi grinede og pjattede, og det var nøjagtig lige så herligt at møde dem, som jeg havde forestillet mig.

Hvad har overrasket dig mest?
– Det, der har overrasket mig mest, er, hvor følelsesbetonet det blev, da jeg skulle ud på catwalken. Hele dagen havde jeg været rimelig cool og humoristisk omkring situationen, men da jeg så skulle ud på scenen, så var min øverste del en ulmende vulkan af rørstrømsk gråd, som kunne gå i udbrud på et splitsekund, og min underste del var Bambi på glatis, tilsat meget høje hæle. Men oplevelsen har været så stor, at jeg bare ikke kunne holde igen.

Hvilket tip var det mest brugbare?
– Det bedste tip, jeg fik, var helt sikkert, at Susannah sagde til mig, at jeg er et af den slags mennesker, sort faktisk klæder, og det er jo langtfra pigernes varemærke. Så jeg tog det til mig uden forbehold.

Hvordan ser din hverdag ud i dag?
– Jeg prøver at bruge de råd, jeg har fået, og at gøre mere ud af mig selv både til hverdag og fest. Jeg har egentlig altid gjort en del ud af mig selv, når jeg skulle til fest, men nu får den lige ekstra gas, og jeg har også stor fokus på at fremhæve mine former, i stedet for at prøve at skjule dem, da jeg nu ved, hvordan jeg gør det på den rigtige måde.

Prøv Trinny og Susannahs shapewear, der strammer ind de rigtige steder, på Femina.dk

Kropstype: Klokke

Stiltips: Klokken har brug for små ærmer, der forlænger skuldrene, som i forvejen er ret smalle. Da Klokken er større forneden end foroven, er det vigtigt ikke at have fokus på underdelen med print og udsmykning, så hold det simpelt og rent. Derfor har vi valgt en helt sort kjole – med detaljer foroven i form af udskæring og ærmer, så man skaber fokus her. Klokken har en kort og smal talje, som fremhæves og forlænges på Fanny med dette korset, der samtidig løfter og fremhæver barmen. Det handler om at få udlignet proportionerne, hvilket korsettet også er med til. Den perfekte kjole er guld værd for Klokken.