Tre populære sexfantasier hos kvinder

De fleste kvinder har sexfantasier, og mange vil gerne prøve dem af. Men det kan være svært at komme i gang, for hvordan gør man? Få sexolog Vivi Hollænders tips til, hvordan I kommer i gang.

1. Domina – han er din sexslave
En populær sexfantasi blandt kvinder er, at hun dominerer manden. Rollen, som den der er ovenpå, giver kvinden mulighed for at gå ind i en rolle, hvor hun tør mere:

- Mange kvinder tør meget mere, når de indtager rollen som den dominerende. Prøv, om du er en af dem. Du har nemlig en mulighed for at få vist ham nogle ting, du måske ellers har svært ved, fordi du kan være meget mere direkte, når du udsteder ordrer. Og rigtig mange mænd nyder en kvinde, der tør vise, hvad hun kan lide, siger sexolog Vivi Hollænder, der i mange år har arbejdet med kvinders libido.

10 tips du kan lære af pornostjernerne

Sådan kommer du i gang
Sexologen foreslår følgende fremgangsmåde:

- Gør dig klart fra begyndelsen, at det er dig, der kører showet. Tænk over på forhånd, hvad du gerne vil have, der skal ske. Begynd med at beordre ham til små ting. Du skal udstede ordrer som ’Hent mig en drink’, ’ryst puden’ eller ’masser mine fødder’. Forsøg at opretholde et udtryksløst ansigt. Du skal ikke begynde at spørge til, hvordan han har det. Gør du det, bryder du illusionen. Når I begge er faldet ind i rollen, kan du beordre ham til at vende sig om. Giv ham bind for øjnene, og bind hans hænder på ryggen, så han ligger eller sidder i en underlegen position, siger sexologen.

Udfordringen er at gå ud af sig selv, og indtage en rolle som måske kan ligge fjernt fra, hvem man er i sit normale liv, men hvis begge parter på forhånd er indforstået med, hvad der skal ske, kan fantasien give stor frihed for begge parter.

2. Den erfarne kvinde og den uskyldige dreng
Skolelærerinden og den jomfruelige elev… Den forsømte, modne husmor og den unge gartnerelev… Den erfarne forretningskvinde og den unge kontorelev. Der er masser af undertoner af noget forbudt i alle varianter. Og forbudt er ofte lig med pirrende. Også her er det dig, der har overtaget – og det kan virke særdeles frigørende, hvis du til hverdag ikke er så frembusende.

Mænds og kvinders top10 sexfantasier

Sådan kommer  du i gang
Det gælder om begynde langsomt. Du er jo den erfarne. Han er nybegynderen, som er rystende nervøs. Han er splittet mellem at rive alt dit tøj af, eller styrte ud ad døren, fordi han er bange for, hvad hans mor siger, hvis han kommer for sent hjem. Lav et par drinks til jer begge, og begynd stille og roligt med at stille uskyldige spørgsmål, ligesom hvis du sad over for en ægte teenager.

Fortæl ham, at din mand ikke længere synes, du er lækker. Spørg, om han synes, du er attraktiv. Når han svarer ja, så spørg, om han har nogle favoritområder. Ryk tættere på ham, men bliv i rollen. Kærtegn ham blidt på kinden og halsen. Fortæl ham, hvor ung og blød og smuk han er. Knap et par ekstra knapper op. Spørg ham, om han kan lide, det du gør. Om der er noget, han gerne vil gøre med dig?

Spørg ham, om han nogen sinde har elsket med en voksen kvinde før. Spørg om han har lyst og sig, det er ok, du siger det ikke til nogen, og slet ikke til hans forældre! Sørg for hele tiden at give ham små komplimenter. Han er jo jomfruen og aner ikke, hvad der er godt, og hvad der ikke er.

3. Den farlige fremmede
I en stor amerikansk undersøgelse af mænd og kvinders sexfantasier, finder man både sexfantasien om voldtægt og sex med en fremmed i top 10. Om de temaer siger den er farne sexolog:

- At tale om en voldtægtsfantasi er egentlig ret misvisende, for det har intet med virkelig voldtægt at gøre, når du fantaserer om, at en fremmed kaster sig over dig og tvinger dig til sex. I fantasien har du kontrollen hele vejen – og kan til hver en tid sige fra, hvis det bliver for meget. Du kan slappe af, slippe alt ansvar og give din liderlighed frit løb – du kan jo ikke gøre for det, vel? Siger Vivi Hollænder.

Sådan kommer I i gang
I kan begynde ude i byen eller hjemme. Begynder I ude i byen, kan I sidde i hver sin ende af baren på et værtshus, som fremmede gør. Langsomt kommer han nærmere og forsøger at komme i snak med dig, selvom du tydeligt gør ham opmærksom på, at du altså ikke er ude på noget. Han lokker dig med hjem – eller følger efter dig, når du går.

Når I så er hjemme hos dig eller ham, sniger han sig op bag ved dig, dækker dine øjne med sine hænder og siger: ’Shhh, ti stille, du skal gøre som jeg siger, men jeg skal nok lade være med at gøre dig ondt.’ Du går i baglås og lader som om du er rædselsslagen

Han ved, at din mand ikke kommer hjem før meget senere, så han har god tid til at føre sin plan ud i livet. Du er stadig splittet mellem at løbe for livet – og vente og se, hvad der sker. Han begynder at røre dig, og fortæller dig præcist, hvad han har drømt om, og hvad han vil gøre nu. Han siger, du skal åbne øjnene, så du kan se i spejlet, hvordan han bagfra begynder at tage dit tøj af. Du modsætter dig hele tiden, når han forsøger noget nyt, men ikke særligt længe, så får han lov alligevel.

Kilde:
Sexolog Vivi Hollænder. www.bedresexliv.dk
Nancy Friday: My Secret Garden