Tre kendte kvinders bedste kærlighedsråd

Gang på gang kan kærligheden få os helt op i skyerne og langt ned i kulkælderen. Her får du tre kendte kvinders bedste råd om kærligheden

Kærligheden kan være en svær én - den både kan få os helt op i skyerne og helt ned i kulkælderen. Men på trods af rutsjeture både den ene og den anden vej, så stræber vi alle efter den store kærlighed.

Her får du tre kendte kvinders bedste kærlighedsråd.

Joan Ørting: Find én med de samme værdier
Find en mand, der har fem samme værdier og egenskaber som dig, og som finder de samme ting i livet vigtigt. Så går alt lettere, og I har let ved at finde ting, I kan lave sammen. For eksempel er både jeg og min mand modige, spontane og initiativrige, og så elsker vi begge klassisk musik. På den måde passer vi godt sammen.

LÆS MERE: Har du fundet dit livs kærlighed, så får du her gode råd til, hvordan I holder liv i jeres parforhold

Gun-Britt Zeller: Lad hinanden være sig selv
Det er fint at have forventninger til hinanden. Men man skal ikke altid prøve at lave om på hinanden, og så skal man huske at nyde de små ting. Når man er ung, tror man, at man skal gøre alting sammen og gøre alt på samme måde, men det kan man ikke. Det er vigtigt at give hinanden plads. Derfor er jeg også glad for at, at jeg mødte min mand i en voksen alder.

LÆS MERE: Sex bliver bedre jo ældre, du bliver. Læs hvorfor lige her!

Lise Nørgaard: Styr udenom nærige og sure mænd.
Sure og nærige mænd er det værste jeg ved! Så dem skal man gå langt udenom. Min mand var altid glad. Vi lo meget sammen, og det er vigtigt. Med tiden bliver forholdet jo en vane, når man har været gift længe. Så er man forelsket på en anden måde. Men det er stadig vigtigt at opleve ting sammen selv efter mange år så som for eksempel at rejse sammen og huske at være romantiske sammen.