Taylor Swift: Slemme fyre er enhver piges drøm

Countrystjernen Taylor Swift fortæller, hvorfor hun tror, at kvinder har en forkærlighed for slemme fyre.

Den 22-årige countrystjerne Taylor Swift kan bare ikke holde op med tale om sit kærlighedsliv for tiden. Lige nu er hun på forsiden af magasinet Parade, og denne gang indrømmer hun åbent, at hun har en stor forkærlighed for slemme fyre.

- Der er virkelig en interessant karisma involveret. De har sædvanligvis meget at skulle have sagt og selv, hvis de ikke har, så ved de, hvordan de skal se på dig og sige det hele.

Jeg tror, at det er enhver piges drøm at finde en slem fyr på det rette tidspunkt, hvor han ikke har lyst til at være slem mere, siger hun i interviewet.

Taylor Swift er kendt som frontfigur for Elizabeth Arden. Læs mere på elle.dk

Taylor Swift selv har været involveret i forhold med så forskellige mænd som den 35-årige guitarist John Mayer, Robert Kennedys 18-årige søn, Conor Kennedy og den 23-årige popstjerne Joe Jonas. Det har givet hende stof til et helt eget syn på, hvad kærlighed er.

- Jeg har en tendens til at tænke, at noget er kærlighed, og så se tilbage og revaluere. En del af mig føler, at man ikke siger, at man har været virkelig forelsket, hvis det ikke holdt. Hvis jeg ender med at blive gift og få børn, så er det der, jeg vil vide, at det er ægte – fordi det varede ved, siger hun.

Ønsker du at kopiere skønne Taylor Swifts stil? Så lur den af på viunge.dk

I øjeblikket går der rygter om, at Taylor Swift er involveret med popstjernen Harry Styles kendt fra drengebandet One Direction.