Stylist Christina Wedel: Hellere Restylane end Botox

Stylisten Christina Wedel vil efter et stort vægttab nu benytte sig af Restylane for at rette op på rynkerne.

Der skal en vis portion modighed til at prøve Restylane af for første gang. Men det har stylisten Christina Wedel rigeligt af. Hun valgte for nyligt at prøve sin første Restylane-behandling til en event, som modemagasinet IN havde arrangeret i samarbejde med klinikken N’age.

- Det var lige præcis, det, jeg gerne ville have. Jeg mærkede et lille prik, og der var intet ubehag. Det vil jeg helt sikkert prøve fra nu af. Jeg har fået ordnet mine folder fra næsen ned mod munden, mine smilerynker og panden. Jeg kunne mærke, at det løftede sig lidt, men ellers var der intet. Nu er jeg bare spændt på, om jeg får blå mærker, sagde Christina Wedel efterfølgende til Alive.dk.

Kan rande under øjnene blive behandlet med Restylane, når man er allergiker? Få svaret på q.dk

Årsagen til, at stylisten har ønsket at gribe ind mod rynkerne, er, at hun har tabt sig 15 kilo for to år siden og har planer om at tabe sig yderligere otte. Det kan ses i ansigtet ved, at rynkerne hurtigere gør deres indtog, og Christina Wedel vil nu gerne fortsætte med at få jævnlige Restylane-behandlinger. Men der er dog grænser for, hvad hun vil gå med til.

Jeg ville aldrig prøve Botox, for jeg er totalt pølse-forskrækket, når det er noget, som kroppen ikke naturligt indeholder. Jeg synes, at jeg har en flot mund og flotte læber, og jeg er bange for at komme til at se unaturlig ud. Jeg vil have, at det ikke kan ses, og jeg har behov for at kunne bruge min mimik, siger Christina Wedel.

Q.dk har testet virkningen af Botox og Restylane. Se de vilde resultater på før og efter billederne her