Spar penge: Bind selv adventskransen

Der er i forvejen rigelig med indkøb og butiksbesøg i december, så hvorfor ikke binde din egen adventskrans? Det sikrer samtidig masser af hygge og samvær med familien, og som en ekstra bonus er der masser af penge at spare ved at gøre det selv.

Find materialerne i naturen
Det er gratis og ganske hyggeligt at samle ind til adventskransen i naturen. Tag for eksempel en tur i skoven og find mos, kogler eller gran, som du kan bruge til din adventskrans. Det er svært at lave en krans udelukkende af naturpynt, så derfor må du nok alligevel finde stearinlys og silkebånd frem fra gemmerne. Det er absolut ikke forbudt at købe lidt ekstra til at give naturpyntet den helt rigtige juleglød. Det kan for eksempel være guldglimmer eller sne på dåse, som du kan spraye adventskransen med.

Find inspiration til en naturlig adventskrans  på madogbolig.dk

Kun fantasien sætter grænser
En af fordelene ved at binde sin egen adventskrans er også, at man kan eksperimentere med hele formen på adventskransen. Den behøver nemlig ikke at være rund, men kan for eksempel også laves af fire urtepotter med lys i. På den måde har man fire ens juledekorationer i stedet for. Det tager sig rigtig fint ud på række i en bred vindueskarm eller på en skænk i stuen.

Se opskrift på en uortodokse adventskrans på madogbolig.dk