Sofie Lassen-Kahlke: Værtsjob minder om skuespil

Den smukke skuespillerinde vil trække på sine erfaringer som skuespiller, når hun skal være vært for årets danske Melodi Grand Prix.

Vi kender hende som Anja, der måtte gå så meget igennem for at få sin Viktor. Meget er sket siden Sofie Lassen-Kahlke fik sit gennembrud i de populære ungdomsfilm, og nu er hun klar til at indtage scenen som en af tre værtinder ved årets udgave af Dansk Melodi Grand Prix. Det er første gang Lassen-Kahlke skal være vært på et så stort show. Selv mener hun, det er en fordel at være skuespiller.

- Jeg er vant til at være på. Det er ikke skuespil at være vært på Melodi Grand Prix, men det er alligevel en slags rolle, siger Sofie Lassen-Kahlke til Alive.dk

Sofie Lassen-Kahlke droppede en del af sin barsel. Læs hvorfor på Billedbladet.dk

Skuespillerinden er endnu ikke nervøs for at få sin store værtsdebut foran millioner af tv-seere. Når nervøsiteten kommer, skal der søges råd og vejledning hos de rutinerede medværtinder, Lise Rønne og Louise Wolff, fortæller hun.

- Jeg tænker ikke over, hvor mange der ser det. Jeg tror, det bliver bedst hvis jeg bare er til stede sammen med pigerne. Jeg kan spørge dem til råds, og forhåbentlig, tage noget af deres ro over på mig selv. Den ro jeg håber, de har. Jeg er ikke nervøs endnu, men det kommer sikkert, siger Sofie Lassen-Kahlke.

Sofie Lassen-Kahlke var vært på børnenes Melodi Grand Prix sidste år. Læs hvad hun sagde til den udfordring på Billedbladet.dk

Danmarks Radio har, noget utraditionelt, valgt tre kvindelige værter til årets grand prix. Sofie Lassen-Kahlke er bare glad for at have to så garvede tv-personligheder ved sin side. Det gør debuten lettere, lyder det. 

- Jeg føler mig lidt stærkere, fordi vi er tre. Vi kan læne os op ad hinanden. Men at være tre kræver noget bedre forberedelse, og vi skal være gode til at give plads til hinanden, siger hun.

Til hverdag er Louise Wolff vært på ’Aftenshowet’, mens Lise Rønne blandt andet har guidet seerne gennem fire sæsoner af ’X Factor’.

Dansk Melodi Grand Prix afholdes den 26. januar i Boxen i Herning og sendes direkte på DR1.