Slip for utroskab: Klæd dig pænt og gå op i sex

Der skal ganske lidt til, hvis du som vil kvinde vil slippe for, at din mand er dig utro. Det handler blot om, at du går op i dit udseende og har lyst til sex, viser en undersøgelse.

Mange der lever i et fast parforhold er bange for, at deres partner er dem utro. Denne bekymring er heller ikke ubegrundet. Statistikken viser, at halvdelen af alle mænd og kvinder på et eller andet tidspunkt i deres liv, har været en partner utro.

Men, hvad skal man gøre, for at slippe for, at ens partner er en utro? Og hvor langt inde i et partforhold bliver man draget af spændingen ved en affære? Datingsitet for mænd og kvinder i forhold, Victoria Milan, har spurgt sine svenske medlemmer, hvad deres partner skulle ændre, førend de stoppede med at være utro.

Utroskab er ren nødværge, ifølge parterapeut Martin Østergaard. Læs på femina.dk om de tegn, som du skal være opmærksom på, hvis du har mistanke om, at din partner er dig utro.

De blev også spurgt om, hvilke egenskaber de savner hos deres faste partner, som deres elsker eller elskerinde har i stedet, samt hvor langt inde, de befandt sig i parforholdet, førend de tog skridtet og indledte en affære.

Det fremgik af undersøgelsen, at mændene ville ende deres affære, såfremt deres koner klædte sig pænere og var mere interesserede i sex. Victoria Milans kvindelige medlemmer, ville derimod stoppe med at være utro, hvis deres partnere ikke var så kedelige og viste dem mere påskønnelse og beundring.

Både mænd og kvinder er fuldstændig enige om, at dén egenskab, som deres elsker eller elskerinde har, men som deres faste partner mangler, er påskønnelse og beundring.

Vores tal bekræfter, hvad vi hører hvér gang, nogen klager over deres parforhold. Mændene mener, at kvinderne burde stadse sig mere ud og have en større sexlyst. Kvinderne er irriterede over, at deres mænd ligger på sofaen med fjernbetjeningen hver dag, udtaler Dominika Peczynski, Nordisk chef for Victoria Milan.

Desuden er det tydeligt, at det største problem i mange forhold er, at vi tager hinanden for givet.

En kvinde har svært ved at beholde utroskab som en hemmelighed, men har derimod et stort behov for at fortælle det til omverdenen. Læs hvorfor på femina.dk.
 
1002 kvinder og 3620 mænd blev spurgt i undersøgelsen, som blev sendt ud til Victoria Milans medlemmer på e-mail.