Sidder organerne i halsen: Her er Amalies nye sprogblomster

Det danske sprog kan være svært til tider, men ingen har det så svært med sprogets mangfoldighed, som Amalie.

'Amalies verden' er tilbage på TV3 og hermed også nye sprogblomster fra den 21-årige reality-stjernens side. Alene i andet afsnit byder Amalie Szigethy på sin helt specielle opfattelse af virkeligheden og sit helt specielle nydanske såsom:

- Man kan ikke gøre noget. Det er reglerne. Det er 'fucking' Janteloven. Jeg hader Janteloven. Jeg synes, det er grimt, at der skal sidde én og lave regler for, hvad man må, og hvad man ikke må. Det er virkelig et meget sjovere liv, hvis man bare glemmer reglerne og siger: ”Fuck Janteloven!”

Amalie, der blev kendt for sin medvirken i 'Paradise Hotel', er til gengæld hurtig til at dømme andre reality-piger:

- Alle de piger, der bare viser sig i bikini – realitystjerner - det er overhovedet ikke lækkert, mener Amalie. Og da hendes mor indvender, at hun startede sådan selv i 'Paradise Hotel', fnyser Amalie oprørt og siger:

- Jeg tog sgu da aldrig en bikini på, på en strand i Holbæk!

Læs flere sprogblomster fra Amalies mund på Billedbladet.dk

Amalie har også et spørgsmål til sin mor:

- Sidder organerne i halsen. Jeg troede, organerne var sådan nogle lange nogle, der sad i halsen...

TV3 er selvfølgelig med en tur i byen, og den kommenterer Amalie med sin sædvanlige dybsindighed, når hun ikke åbenlyst siger til Peter, at hun vil have noget ”diller”:

- Jeg synes, det er rigtig dejligt at være i byen i aften. Så kan man slå sig ud og drikke sig virkelig fuld. Og man kan gøre alle de ting som ... som ... man kan i hvert fald drikke sig fuld.

Det gør også indtryk på Amalie, at hendes mor mener, at kæresten Peter indimellem lugter af ”must”, som når hanelefanten vil parre sig. Det kommenterer Amalie siden sådan:

- Min mor kan godt være lidt irriterende nogle gange, når hun nævner, at når mænd bliver sure, så minder de om en elefant, fordi så får den sådan noget robust ud af ørerne. Og det, synes jeg, er virkelig pinligt.

Se Amalie gå amok på Peter på Billedbladet.dk

Men Amalies mor, Lotte, kan også skabe lidt nydansk:

- Hundene bløder ud af ”I love you”. Det er fordi, at dyrlægen siger, at nu er de klar til at få raketten. De er i løbetid, ikke?