Selena Gomez udnævnt til årets kvinde

Skuespilleren Selena Gomez er blevet udnævnt til at være årets kvinde af magasinet Glamour.

Hun er ikke mere end 20 år, men alligevel har skuespiller Selena Gomez allerede gjort sig fortjent til titlen som årets kvinde. Det er den amerikanske udgave af magasinet Glamour, der har valgt at hædre den unge stjerne for sin indsats med velgørenhedsarbejde for blandt andet organisationen UNICEF.

Selena Gomez og Taylor Swift blev bedste veninder, efter de begge gik igennem kærestesorg. Læs mere om deres tætte venskab på viunge.dk

Hendes nære veninde og kollega, Taylor Swift, roser da også Selena Gomez for hendes menneskekærlige ambassadør-arbejde over for magasinet.

- Hun giver noget tilbage til mennesker, som har behov for hjælp, på grund af sine egne livserfaringer. Hun er undtagelsen fra så mange regler, siger hun.

Beæret over titlen
Selena Gomez, der er også er kendt som megastjernen Justin Biebers kæreste, optræder samtidig på forsiden af magasinets december-udgave, og hun indrømmer selv, at hun er meget smigret over den nye titel.

- Årets kvinde – jeg vidste ikke engang, at jeg var en kvinde! Jeg er meget beæret…og det er en meget, meget stor sag for mig. Jeg vil holde det meget tæt på mit hjerte, siger hun.

Selena Gomez og kæresten Justin Bieber har bestemt ikke noget imod at babysitte Biebers mindre søskende. Se de søde billeder på viunge.dk

Ud over sit velgørenhedsarbejde, så er Selena Gomez også aktuel med lanceringen af sin første parfume.