Se Lady Gaga topløs i hashkostume

Popstjernen Lady Gaga har valgt at vise både sine bryster og hash-tilbøjeligheder frem for hele verden i anledningen af Halloween.

Der er tre elementer, der overasker ved den 26-årige popstjerne Lady Gagas nyeste Halloween-kostume. Hun har øjensynligt tabt en del af sin 11 kilos overvægt, hun er topløs, og så er hun klædt ud som en hashplante.

Lady Gaga har aldrig lagt skjult på, at hun blev mobbet i skolen, og derfor var det også en kæmpe overvindelse for hende at skulle møde sine mobbere igen. Læs mere på viunge.dk

Er kommet af med overvægt
Hendes bryster er kun dækket af to funklende cannabis-blade på det billede, som stjernen har lagt ud til sine fans på Twitter. Se billedet her

- Jeg var hash til Halloween. Det bedste kostume nogensinde! Det er så sjovt. Hendes kongelig højhed cannabis-dronningen, skriver Lady Gaga.

Lady Gaga var ikke ked af at vise sine ekstra kilo frem under en koncert i Amsterdam. Se billedet på seoghoer.dk

Tilbage i september stod sangerinden åbent frem omkring, at hun havde taget 11 kilo på over det seneste år, men nu ser det ud til, at Lady Gaga med de tonede mavemuskler, hun viser frem på de nyeste billeder, er kommet af med det meste af sin overvægt.