Se Julie Zangenbergs praktiske julegaveønsker

Modemagasinet ELLE har kåret den 24-årige skønhed Julie Zangenberg til ugens stilikon. Den tidligere klatretøs har de sidste par år udviklet sig til noget af en stilstjerne. Hendes stilopskrift? Den er enkel. Julie sværger til lækre lyse lokker, stiletter fra Christian Louboutin og kjoler fra Miu Miu. ELLE har snakket med hende om shopping, favoritmærker og hvad hun ønsker sig til jul.

Hvad er dine favoritmærker og hvor shopper du henne (i ind-  og udland)?
- Jeg shopper (rimeligt lige fordelt) i København, London og Torino i Italien, da jeg arbejder i København og London og bor i København og Torino. Mine skandinaviske favoritmærker er Nué Notes, Lovechild, Munthe Plus Simonsen og Acne. Og Karmameju laver det bedste afslapningstøj. Jeg finder også altid gode ting i Zara og Topshop. Af udenlandske mærker elsker jeg Miu Miu, Chanel, Stella McCartney, Prada, Gucci, Victoria Beckham, Isabel Marant og Louboutin.

Julie Zangenberg og Medina har vist sig i helt ens guldkjoler, men hvem gør det bedst? Døm selv på Elle.dk

Hvis du var en sko, hvilken ville du så være og hvorfor?
- Det veksler: En 'Jenny' fra Louboutin, et par sneakers fra adidas og en bikerboot fra Chanel. Det afhænger jo af, hvad man skal, og hvilket humør man er i. Jenny'en er jo den ultimative festsko, og når jeg skal til fest, går jeg 'all in'. Sneak'en fra Adidas er behagelig, til aktivt brug og sporty, mens bikerstøvlen er en fornuftig - men bestemt ikke kedelig - sko.
 
Hvad vil du helst finde under juletræet i år?
- Skarpe japanske knive, strømpebukser fra Wolford og en el-pisker! Elsker at være i køkkenet. Det er der, jeg slapper af med dem jeg elsker. Og man kan aldrig få for mange strømpebukser!

Proenza Schouler satchel eller Chanel 2.55?
- Jeg er nok et miks. Jeg kan lide de klassiske mærker, men med et lille twist - noget der gør dem lidt anderledes. Jeg ville fx aldrig købe en Birkin. Den er smuk, men der er så mange der har den. Den signalerer mere, at du har penge, end hvem du er som person.

Medina har også afsløret over for ELLE, hvad hun ønsker sig i julegave. Se det på Elle.dk