Se julebordet fra Brødrene Prices restaurant

Når hele familien samles juleaften er det som regel omkring julebordet, at vi bruger mest tid. Her skal hygges, snakkes og spises en masse lækker julemad. Derfor er det værd at gøre lidt ekstra ud af borddækningen netop denne aften.

Juleborde fra eksklusive restauranter
Magasinet Mad & Bolig har været rundt på københavnske restauranter og har dækket flotte juleborde med inspiration fra restauranternes stemning. Her ser du fra Restaurant Brødrene Price, hvordan du kan dække et klassisk ”mormor”-julebord. Vi viser hvordan på vores besøg i kendte københavnerrestauranter.

Inspiration fra familien Price
Hos Brdr. Price i Rosenborggade i København er atmosfæren afslappet og hjemlig med familien Prices egen kunst på væggene. Restauranten har altså de perfekte rammer til at vise, hvordan du kan lave dit eget klassiske og herskabelige julebord. De flotte malerier og billeder fortæller mange interessante historier om familiens kreative baggrund, lige fra små balletpiger og teaterkostumer til John og Birgitte Prices malerier.

Se julebordene fra restauranterne Paté Paté og Den Røde Cottage på madogbolig.dk

Grib stilen
Start med den hvide, klassiske dug. Derefter tilsætter du masser af sølvtøj, glasting, og lidt vinrødt, så du skaber en herskabelig stemning og en lille smule mormor. Brug for eksempel en smuk damaskdug, som på billederne her, og erstat de traditionelle servietholdere med dybrøde fløjlsbånd bundet omkring med en sløjfe. Slut af med en fin, rød rose ved hver.

Få naturen ind på julebordet – se hvordan du dækker et smukt, rustikt julebord på madogbolig.dk