Scarlett Johansson: Jeg vil ikke være sexsymbol

Det er langt fra Scarlett Johanssons eget ønske at få titlen som den mest sexede kvinde i verden.

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media. Foto: All Over Press

Det er de færreste mænd, der er i tvivl om hvilken kvinde skuespiller, som ligger højst på deres ønskeliste. Den kurvede 27-årige stjerne, Scarlett Johansson, tager kegler som en af vor tids største sexbomber i Hollywood, og derfor har hun også allerede scoret flere titler som den mest sexede kvinde i verden.

Selv har hun dog helt andre prioriteter og finder titlerne ret ligegyldige. Det er faktisk kun af og til, hun får optur over at være Scarlett Johansson.

Er du misundelig på Scarlett Johanssons feminine stil? Så få inspiration til, hvordan du selv klæder dig som en sexbombe på femina.dk.

- Jeg synes også, at der er så mange vidunderlige kvinder derude, og de er ikke en gang skuespillere! Jeg bryder mig ikke om at få mærkatet som den mest sexede kvinde i live. Som skuespiller foretrækker jeg at bibeholde min anonymitet, siger hun til det italienske modemagasin Grazia.

Taler ikke om privatlivet
Også privat har Scarlett Johansson været en del i søgelyset. Ikke mindst i kraft af hendes valg af mænd, der er gået lige fra eksmanden Ryan Reynold til den aldrende Sean Penn for nu at date reklamemanden Nate Naylor.

Det er ikke fordi, at skuespilleren ikke udmærket godt forstår, at hendes privatliv har interesse for offentligheden, men som det gælder for de fleste berømtheder, så ville hun foretrække have sit navn i fred uden overskrifter omkring.

- Jeg taler ikke om mine private forhold mere. Jeg læser tit mange ting, og jeg genkender ikke engang mig selv i det, der bliver skrevet. Jeg drømmer om, at folk holder sig fra mit privatliv.

Scarlett Johansson var på tale til at skulle spille en helt speciel kvindelig hovedrolle, som de fleste mennesker efterhånden kender. Læs hvilken på Elle.dk

Men til trods for den store opmærksom, som ikke altid falder i god jord hos skuespilleren, så har hun valgt den helt rigtige profession, ifølge hende selv.

- Jeg kan ikke forestille mig et job, der kunne gøre mig lykkeligere end at være skuespiller. Jeg forguder mit job, især når man hører instruktøren, der råber: ’OK! Den er i kassen’. Det er så tilfredsstillende, siger hun i interviewet.

Scarlett Johansson er lige nu aktuel i de danske biografer i filmen ’The Avengers’.