Scarlett Johansson: Jeg skal ikke have børn lige nu

Skuespiller Scarlett Johansson regner ikke med at skulle være mor i den nærmeste fremtid, fortæller hun i et nyt interview.

Det var ikke ligefrem den store lykke, der ramte skuespiller Scarlett Johansson, da hun for to år siden blev skilt fra kollegaen Ryan Reynolds. I dag er hun ældre og klogere og priser sig lykkelig over igen at være i et velfungerende forhold.

- Jeg blev gift, da jeg var ung, og det var utroligt romantisk, og jeg kunne faktisk godt lide at være gift. Men nu er det anderledes. Det er svært at sætte ord på. For mig er det at være i et velfungerende forhold ikke ensbetydende med, at man skal være gift, siger hun i et interview med britisk ELLE.

Få Scarlett Johanssons ti tips til god stil på elle.dk

Ifølge de seneste forlydender har 28-årige Scarlett Johansson nu kastet sin kærlighed på den franske journalist Romain Dauriac, men der ingen planer om, at parret skal giftes eller have børn i den nærmeste fremtid.

- De eneste gange, jeg tænker over det er, når folk spørger mig: ’Skal du giftes igen?’ Det er virkelig ikke vigtigt for mig. Det har ingen relevans for mig lige nu. Jeg skal ikke have børn indenfor nærmeste fremtid. Jeg er i et rart forhold. Jeg arbejder meget, og som jeg sagde, så er det ikke vigtigt for mig, siger hun.

Har gennemgået en transformation
De mange refleksioner er da også en del af det at blive ældre og klogere, og Scarlett Johansson hilser velkomment, at hun nu er på vej mod de 30 år.

- Jeg føler, at jeg har flyttet mig fra at være en ung kvinde til det at være kvinde igennem lang tid. Nu da jeg nærmer mig de 30 med de seneste år bag mig, så føler jeg, at alt vokseværket er fortid. Det er bare rart at være glad, siger skuespilleren.

Scarlett Johansson ønsker ikke selv at blive udnævnt som sexsymbol. Læs hvorfor på billedbladet.dk

Scarlett Johansson vil være aktuel i rollen som Natasha Romanoff/ Black Widow i filmen Captain America: The Winter Soldier, der får dansk premiere næste år.