Scarlett Johansson: Jeg er ekspert i mærkelige udslæt

Skuespilleren Scarlett Johansson mener, at hun god til at hjælpe mennesker med generende hud-problemer, fordi hun selv har døjet med besværlige udslæt.

Hun er smuk, hun har kurver, og så har hun et blændende smil. Den 28-årige skuespiller Scarlett Johansson ville du ikke umiddelbart forbinde med en kvinde, der døjer med mærkelige udslæt fra tid til anden.

Men ikke desto mindre havde Hitchcock-stjernen oprindeligt en ambition om at blive hudspecialist, fordi hun elsker at hjælpe folk af med deres hudproblemer og selv har døjet med tilbagevendende udslæt.

Selv om hun uden tvivl er sexet, så ønsker Scarlett Johansson ikke at blive betragtet som sexsymbol. Læs hvorfor på billedbladet.dk

- Jeg har haft alle problemer, jeg får altid mærkelige udslæt. I det mindste ved jeg, hvordan jeg skal hele dem. Når du hjælper nogen med at hele deres hud, så giver dem den et nyt syn på livet. Har du nogensinde mødt én med et forfærdeligt hudproblem? Det er jeg god til at ordne, siger hun i et interview med den britiske udgave af ELLE.

Har viden fra dokumentarprogrammer
Scarlett Johansson, der tidligere har været gift med kollegaen Ryan Reynolds, indrømmer, at hun blandt har fået sin viden om hudproblemer ved at have set en del dokumentarprogrammer om emnet.

- Jeg er ret god til at diagnosticere andre mennesker. Problemer med svamp er ret indlysende. Det er som regel en infektion kombineret med en dårlig hygiejne. Det kommer af at have set en masse læge-programmer. Rigtige læge-programmer som dokumentarfilm, siger hun.

Scarlett Johansson er ikke bleg for at farve lokkerne røde. Se resultatet på viunge.dk

Scarlett Johansson er midt i januar aktuel i de danske biografer med filmen Hitchcock, der sætter fokus på den legendariske gyser-instruktør Alfred Hitchcocks arbejde med filmklassikeren Psycho