SATC-stylist vil gerne lave en tredje film

Sex and the City-stylisten Patricia Field ville gerne være med bag scenerne på en tredje film, men har ikke hørt rygter om, at en ny fortælling skulle være på vej.

Lige siden Carrie Bradshaw og veninderne viste deres Manolo Blahnik-sko frem i slutningen af den sidste Sex and the City-film, har der været stort tomrum i de fleste kvindehjerter. Men takket være den nye tv-efterfølger The Carrie Diaries, så er det nu igen muligt at suge mode-inspiration til sig.

Hvor meget ved du egentlig om Sex and the City-serien? Tag testen på femina.dk

Tv-serien er baseret på forfatter Candace Bushnells bog, der handler om Carrie Bradshaws tidlige teenageår. Programmet fik premiere i USA sidste måned med blandede anmeldelser til følge, men Patricia Field, der var stylist på den originale tv-serie, er ikke i tvivl om, at karakterernes påklædning sidder i skabet.

- Jeg har ikke set Carrie Diaries, men jeg ved, at stylingen er strålende, fordi Eric Daman, som arbejdet på programmet plejede at arbejde sammen med mig på Sex and the City. Han var min assistent og en god ven, siger Patricia Field i et interview med Grazia.

Vil gerne lave ny film
Selv om der ikke umiddelbart er nogen planer om en tredje Sex and the City-film, så siger stylisten, at hun meget gerne ville arbejde med det moderigtige univers igen.

- Jeg har ikke hørt noget om en tredje Sex and the City-film. Jeg er ikke blevet spurgt om at lave en. Jeg synes dog, at det ville være en fantastisk ide. Jeg bakker totalt op om det. Jeg ville elske at arbejde med en ny film, siger hun.

I forbindelse med castingen til The Carrie Diaries gik der vilde rygter om, hvem der skulle have rollerne i serien om Carrie Bradshaws teenageår. Se hvilke navne, der var med i spekulationerne på elle.dk

Tv-serien The Carrie Diaries sendes på tv-kanalen 7’eren til foråret.