Sarah Louise: Jeg lever med topmaven

Tv-værten satsede på at komme tilbage i topform efter sin graviditet, men nu gør topmaven ikke noget, fortæller hun.

Et dramatisk kejsersnit gjorde, at modellen og tv-værten Sarah Louise Christiansen måtte ofre sine mavemuskler for at sønnen Albert kunne komme til verden for tre måneder siden. Siden har hun håbet på at komme tilbage i topform, men det har lange udsigter.

- Jeg har fået at vide, det ikke er sikkert, at jeg får mine mavemuskler igen. Det kræver måske en operation, men jeg ved ikke, om jeg vil gå så langt. Jeg kan godt leve med min lille topmave. Det er svært at komme i form igen, for kroppen er bare ikke som før. Den har en anden ’software.’ Indstillingen for hvordan fedtet skal være er ændret, men jeg har ikke koden. Jeg håber på, det kommer af sig selv, siger Sarah Louise Christiansen til Alive.dk

Hvordan holder man sig sund i en travl hverdag? Få Julie Berthelsens bud på Femina.dk

Udover at styre sit eget modelbureau og være nybagt mor, har Sarah Louise Christiansen i øjeblikket travlt med at optage programmer til kvindekanalen TLC, hvor hun sætter fokus på det at blive mor i programserien ’På egen krop’. Den travle hverdag har gjort, at motion er gledet lidt i baggrunden. Hun vil derfor ikke udelukke, at operationer kan komme på tale senere.

- Når jeg har fået et eller to børn mere, kan jeg sagtens forestille mig at få gjort noget ved det, siger hun.

Szhirley har det godt med at have taget på – også efter at have født. Læs hvorfor på Femina.dk

Mere tid med sønnen
Med så mange bolde i luften, har den travle forretningskvinde ikke ligeså meget tid med sønnen, som hun ønsker sig. Og det er den største frygt, fortæller hun.

- Jeg glæder mig til bare at kunne ligge i sengen med min baby til langt op ad formiddagen, uden at bekymre mig over, at han lige har gylpet ud over mit tøj. Jeg glæder mig til at være mor, og bare mor. Min største frygt er, at jeg sidder om et par år og tænker, at jeg slet ikke var nok sammen med min søn de første tre måneder af hans liv, siger Sarah Louise Christiansen.

De første programmer i serien ’På egen krop’ kan ses her