Sanne Salomonsen: Jeg er ikke bange for at fejle

Den populære sangerinde har efterhånden lært, at fejl er en undgålig del af livet. Og det har hun det helt fint med.

Sanne Salomonsen har oplevet mere, end de fleste af os når på et helt liv. Hun har været en fast del af den danske musikbranche i årtier, spillet koncerter foran tusindvis af mennesker og ikke mindst kæmpet sig tilbage efter en blodprop i hjernen. Det har gjort, at den 57-årige sangerinde, der udgav sit 14. soloalbum 14. november, føler sig i stand til at kunne overvinde hvad som helst.

Sanne Salomonsen flytter til Sverige. Læs hvorfor på Billedbladet.dk 

 - Jeg er nået en alder, hvor jeg stort set har prøvet alt. Jeg har prøvet alt det, der kan gøre mig bange. Nu er jeg ikke længere bange for at fejle, for jeg ved, at jeg overlever det. Det er enormt fantastisk at være nået hertil. Den person, du ser i dag, er 100 procent mig. Hver gang du har set mig, har jeg haft en alder, som jeg altid har været tro mod. Jeg har altid været den, jeg er, siger Sanne Salomonsen til Alive.dk

Det kan lyde som om, det er slut med karrieremæssige udfordringer, men sådan er det slet ikke, understreger Salomonsen.

- Der er stadig en masse ting, der skal prøves. Der kan jeg selvfølgelig begå nogle fejl, men så må jeg bare lære af dem også, siger hun.

Lytter til sig selv
Sanne Salomonsen lægger ikke skjul på, at hun gennem sin karriere, der startede, da hun var seks år, har oplevet en hel del op og nedture. Nogle af nedturene har hun efter eget udsagn selv været skyld i, fordi hun ikke lyttede nok til sig selv. Det var blandt andet tilfældet da en pladeselskabschef for mange år siden pressede på for at få lavet et album på en bestemt måde.

- Jeg har med tiden lært, det er vigtigt at følge sin indre fornemmelse. Man skal virkelig lytte efter den dialog, man har med sig selv. Det nytter ikke noget at kaste sig ud i noget, hvor man har en forkert fornemmelse. Der gælder det om at lade være. Hver gang man siger nej til noget, skaber man jo plads til noget andet, siger Sanne Salomonsen.

Den folkekære rockmama gør sig umage for at møde alle udfordringer med et positivt syn. Det gør det hele meget nemmere mener hun.

- Det gælder om at se positivt på hvert kvarter eller hver halve time. Jeg tror på, at det nok skal gå, hvis man ser positivt på tingene, siger sangerinden.

Sanne Salomonsen er single. Læs, hvad hun synes om det, på Billedbladet.dk