Sandheden om Courtney Cox’ unge udseende

Skuespiller Courtney Cox fortæller i et nyt interview, at hun benytter sig af laserbehandlinger for at holde sin hud ung.

Det er vist ingen hemmelighed for de fleste, at 48-årige Courtney Cox har gjort et eller andet for at holde sig rynkefri. Men hvad det lige er, hun gør, valgte hun at afsløre, da hun i sidste uge var gæst hos den amerikanske talkshow-vært Jay Leno.

Courtney Cox har opnået mangt og meget igennem sin karriere. Læs hendes refleksioner omkring livet, karrieren og kærligheden i det store interview på kigind.com

- Jeg skjuler mine hænder, fordi jeg lige har fået lavet en peeling, og ingen behøver at se det…det føles som krokodilleskind. Jeg har fået lavet en slags Fraxel peeling for at fjerne alle pletterne…en slags laser, forklarede hun talkshow-værten om årsagen til, at hun denne aften optrådte i en langærmet overdel.

Frygter at blive ældre
Courtney Cox har også tidligere fortalt om, hvor langt hun vil gå for at bevare et ungt udseende i et interview med New York magazine.

- Ved du hvad, jeg er klar på det meste. Jeg er meget åben overfor at forlænge det uundgåelige. Jeg tror meget på laser. Jeg tror virkelig, at det er en bølge i fremtiden. Min største frygt er ved at blive ældre er, at det tager fat så hurtigt. Det er næsten som, at du vågner op og er forandret. Du kan køre derud af i dit liv, og så sker det bare, siger hun.

Selv om Courtney Cox er blevet 48 år, så smider hun gerne kludene på tv. Se hende folde sig ud i frækt lingeri på seoghoer.dk

Courtney Cox har datteren Coco Arquette fra ægteskabet med David Arquette. Parret blev officielt skilt i juni 2012.