Samuel fra Singleliv kæmper for kærligheden

Selvom de er vilde med hinanden og er sikre på deres kærlighed, har det ikke altid været nemt for det populære par Samuel og Sarona, kendt fra Singleliv. De har kæmpet sig gennem flere kriser for åben skærm og har brug for at finde sig selv som par, før de endeligt siger ’ja’ til hinanden.

Kærligheden kan som bekendt være svær. Det oplevede 33-årige Samuel Frey Wegener fra Singleliv også allerede efter første date med Sarona Kisanna Quist, 30 år. Han var ikke et øjeblik i tvivl om, at han gerne ville se hende igen. Men hun blev ved med at udsætte og undskylde sig med en forkølelse. Det gjorde Samuel bekymret. Med god grund. I dag indrømmer Sarona, at hun var ved at få kolde fødder.

– Samuel var meget fremme i skoene, og jeg var vant til, at det var mig, der havde styringen. Jeg var lidt overvældet, husker Sarona, som dog ikke kunne holde igen mere, da hun modtog en besked fra Samuel, hvor han smed facaden.

’Hør her: Jeg synes, du er fantastisk og har allerede mange følelser for dig. Jeg gider ikke lege katten efter musen, så bare sig det, hvis du ikke har lyst til at se mig.’

Samuel brød sin kontrakt med tv-selskabet, da han mødte Sarona. Læs om kærligheden på udeoghjemme.dk

Det havde Sarona heldigvis. Og selv om det tog fire dates, hvor de sad i hver sin ende af sofaen uden så meget som at strejfe hinanden, fordi ingen af dem turde tage det første skridt, endte det med stor kærlighed.

Sarona har brug for frihed
Men det har ikke været et forhold helt uden kriser, hvilket seerne af Singleliv også har kunnet se. Det populære par har nemlig været åbne og ærlige i både gode og hårde tider, og dem har der været en del af. I dag lægger de ikke skjul på, at det har været ved at koste forholdet. Sarona har følt sig presset.

– Jeg havde brug for min frihed. For at se mine veninder. Men Samuel ville helst være sammen hele tiden, så jeg var ved at føle mig kvalt, siger Sarona.

Putte fra Singleliv måtte finde sine rigtige venner, efter hun forlod serien. Læs historien på udeoghjemme.dk

Samuel har været påvirket af deres kriser. Selv om han til daglig er en stor og stærk murer, lægger han ikke skjul på, at nedturene har kostet en del tårer.

– Det går heldigvis bedre og bedre. Men jeg har nok været dårlig til at give Sarona plads. Og samtidig vidste Sarona også lige præcis, hvor hun kunne trykke på min hemmelige knap, så jeg blev hidsig, griner Samuel, som i et afsnit af Singleliv friede til sin store kærlighed som afslutning på en dramatisk overlevelsestur. Sarona sagde ja, men de venter nu et år med brylluppet. De vil godt lige finde sig selv som par først.

Kærligheden til hinanden er de nu ikke i tvivl om. De føler, de passer rigtig godt sammen. Både, hvad angår rengøring, hvor de begge sætter stor pris på en grundig støvsugning og nyvaskede vindueskarme, og når det handler om børn. Samuel har sønnen Tristan på fire og Sarona har Isabell på fem, og de to børn opfører sig allerede som søskende.