Sally Field: Jeg har glemt, hvornår jeg sidst var gift

Hun er aktuel i Steven Spielberg-filmen Lincoln, hvor hun spiller præsident Abraham Lincolns kone. Selv kan hun ikke huske, hvornår hun sidst var gift

Vi kender hende blandt andet fra filmene Mrs. Doubtfire , Det Stærke Køn og Forrest Gump.  Og nu er skuespilleren Sally Field igen aktuel på det store biograflærred i storfilmen Lincoln, der handler om den amerikanske præsident Abraham Lincoln, og som er nomineret i 12 forskellige kategorier til årets Oscar-uddeling. Sally Field spiller præsidentens kone.

Privat er Sally Field ikke gift. Hun har været det, men selv kan hun faktisk ikke helt huske, hvornår det egentlig var, hun blev gift, fortæller hun i et interview i SØNDAG.

Sally French har aldrig haft kærestesorger over en mand, men filmbranchen har knust hendes hjerte flere gange. Læs hvorfor på soendag.dk

Har det fint med at være single
– Jeg kan ikke helt huske, hvornår jeg sidst var gift. Jeg har glemt, hvor lang tid jeg har været single, siger hun og ser ud, som om hun tæller årene for sit indre.

– Måske er det kun 15 år. Men det er helt fint at være single. Jeg har børn og børnebørn, så jeg har en stor familie, siger hun fortsat.

Den folkekære skuespiller Helle Hertz har ligesom Sally Field heller ikke et ønske om at finde en mand lige nu. Hvorfor? Få svaret på soendag.dk

Det er okay, hvis jeg ikke møder den eneste ene
Men hendes status som single betyder ikke, at hun afviser, at der kunne dukke en mand op.

– Det betyder ikke, at jeg ikke kunne tænke mig endelig at møde den eneste ene. Men det er også okay, hvis jeg ikke gør det. Jeg har masser af ting at foretage mig, siger hun.

Og bare lige for at få styr på detaljerne. Sally Fields seneste ægtemand var Alan Greisman, som hun blev skilt fra efter ni års ægteskab i 1993, og tidligere var hun gift med sin barndomskæreste Steve Craig, fra hun var 22, til hun var 29 år. Hun har to sønner fra sit første ægteskab og en fra sit sidste.