Sådan serverer du en James Bond-cocktail i aften

Skal der være stil over din nytårsaften, så server læke cocktails. Her får du en James Bond cocktail, der er udviklet på den berømte engelske bar ’The American Bar’. The American Bar på Hotel Savoy i London er noget helt særligt. Baren har siden 1930'erne fostret en lang række klassiske drinks – og har den dag i dag stadig byens bedste cocktails. Få en af opskrifterne her, som blev lavet speciel til James Bonds’ far himself – nemlig forfatteren Ian Fleming.

Hjemsøgt af jetset
The American Bar blev hjemsøgt af både det lokale og internationale jetset, og den excentriske livsstil i baren blev anset som yderst avantgarde. Her har berømte stamgæster som Marilyn Monroe, W.C. Fields, Ernest Hemingway, Sugar Ray Robinson, Rita Hayworth, Mrs. Eleanor Roosevelt, Scott Fitzgerald og George Gershwin nydt barens signaturdrink White Lady, der blev opfundet af The American Bars legendariske chefbartender Harry Craddock.

Læs mere om den legendariske ’The American bar’ og få drinksopskrifter her

CARTE BLANCHE COCKTAIL
Carte Blanche er lavet i anledning af romanen om James Bond, 'Carte Blanche' fra 2011. Ian Fleming var stamgæst på The American Bar, så selvfølgelig er alle de klassiske Bond-cocktails naturligvis på barkortet.

2 mål Crown Royal Canadian Whisky

½ mål Triple Sec-likør: Cointreau eller

Grand Marnier.

2 stænk Angustura Bitter

en smule appelsinskal

Hæld whisky i glasset, tilsæt is og derefter de resterende ingredienser. Rør om, og tilføj appelsinskal. Lad isen få lov at smelte en smule for den rette balance. Godt nytår!

Find det perfekte drinksudstyr til din nytårsaften – se den store nytårsgear-guide på Madogbolig.dk

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08