Sådan kopierer du Nicole Richies øjenmake-up

Designer Nicole Richie viste en funklende blå øjenmake-up frem ved søndagens Golden Globe-uddeling.

Så meget må man give den 31-årige designer Nicole Richie. Hun gjorde en fashionabel entre under søndagens Golden Globe-uddeling, hvor hun havde sat en funklende blå Naeem Khan-kjole sammen med en lige så funklende blå øjenskygge.

Der er hård konkurrence, når Nicole Richie og Heidi Klum giver hinanden kamp til stregen i den samme type kjole under sidste års Golden Globe-uddeling. Døm selv, hvem der vinder kampen

Mange kvinder er nok generelt tilbageholdende med den blå øjenfarve af frygt for at ligne en oversminket, solarierynket bedstemor, men Nicole Richie forstår at føre stilen til dørs. Tricket er, at hun med den glitrende blå øjenskygge, der kun er lagt på øjenlågene, ser både frisk og moderne ud.

Nicole Richie var i chok, da ekskæresten DJ AM blev fundet død i sin lejlighed. Læs om reality-stjernens store sorg på kigind.com

Nicole Richie har samtidig lagt flere lag af mascara på de øverste øjenvipper sammen med en mørklilla eyeliner på den nederste våde kant, og den blege læbestift lægger sidste hånd på værket. Desuden er designeren hjulpet godt på vej af sin i forvejen solbrune glød, som understreger hendes honningblonde hårfarve.

Kilde: Huffington Post