Sådan kopierer du Beyoncés Super Bowl-stil

Sangerinden Beyoncé indtog scenen under den amerikanske Super Bowl-finale med sin vanlige sans for god stil.

Det var slet ikke til at tage fejl af, da 31-årige Beyoncé søndag nat indtog scenen under den amerikanske Super Bowl-finale i New Orleans. Hendes lange, bølgende lokker og frække læder-mundering gjorde sit til, at hun slog sin titel som stilikon fast.

Hele 50 millioner dollars scorer Beyoncé på at være frontfigur for Pepsi. Læs mere på elle.dk

Beyoncé, der lige nu er talskvinde for L’Oréal Paris, havde parret det bølgende hår med smokey eyes. Hemmeligheden bag det smukke hår er fylde, og Beyoncé er heldig, at hun har den fra naturens hånd.

Ønsker du selv at prøve udseendet af, skal du tørre dit hår med et håndklæde lige, efter du har været i bad. Det vil ruske op i hårets tekstur og give et godt fundament, når du skal sætte det. Påfør derefter mousse for at give fylde i hele håret. Brug et bredt mundstykke på føntørreren, når du tørrer håret, og kram det for at tilføre mere volumen.

Beyoncé viste glad og gerne sin babybule frem, da hun ventede datteren Blue Ivy Carter. Se den på seoghoer.dk

Når dit hår er helt tørt, skal du bruge et krøllejern for at lave bølger i håret. Brug krøllejernet i hele håret og krøl et par centimeter af gangen fra hovedbund til spids. Krøl håret i 30 sekunder, før du giver slip. Når du har krøllet alle lokkerne, skal du vende hovedet ned og ruske op i håret for at give det en wauw-effekt.

Kilde: hollywoodlife.com