Sådan holder gravide Kim Kardashian sig i form

Reality-stjernen Kim Kardashian vil ikke forsømme sin træning under graviditeten og får hjælp fra kendis-træneren Tracy Anderson til at holde sig i form.

Der bliver ikke et gram af overskydende fedt tilbage på den 32-årige reality-stjerne Kim Kardashian, når hun har overstået sin første graviditet. Grunden er, at hun har allieret sig med kendis-træneren Tracy Anderson, der skal sørge for, at stjernen holder sig i form, mens hun venter sig.

- Tracy Anderson hjælper mig med at holder mig i form. Hun hjælper mig med at lave de tilpasninger, der er nødvendige for at holde mig glad, sund og først og fremmest skabe en træningsplan, der er sikker for barnet, lyder det fra Kim Kardashian ifølge avisen Daily Mail.

Kim Kardashian og Jane Krakowski har den samme smag i kjoler, men hvem ser bedst ud? Døm selv på kigind.com

Svært at tabe graviditets-kilo
Ifølge avisen, så er det uvist om Tracy Anderson, der tidligere har arbejdet med store navne som Gwyneth Paltrow og Madonna, modtager betaling for at træne Kim Kardashian under hendes lykkelige omstændigheder.

Tilfældigvis er hun dog også aktuel med en serie på ni trænings-videoer under titlen ’The Pregnancy Project’, der er målrettet til gravide kvinder. Det bliver nok uden tvivl ikke en ulempe at have reality-stjernen som en åbenlys støtte i samme ombæring.

- En del kvinder bruger graviditeten som en undskyldning for at glemme deres krop, og det er det værste, udtalte Tracy Anderson  i et interview med magasinet DuJour.

Og det er altså sig selv hun skyder på, for træneren tog nemlig meget på under sin første graviditet og havde svært ved at tabe kiloene igen.

- Graviditet er svært, og hver graviditet er fuldstændig unik. Vi har mange ting, som vi har hang til, har hun tidligere udtalt som gæst i tv-programmet Good Morning America.

Kim Kardashian er kendt for sin gode tøjstil. Vil du vide, hvordan du kan kopiere den? Så bliv klogere på bazaronline.dk

Kim Kardashian, der venter barn med rapperen Kanye West, er 12 uger henne i sin første graviditet.