Sådan får du Zooey Deschanels Golden Globe-look

Skuespilleren Zooey Deschanel styrede stilen på den røde løber med sin flotte make-up. Læs her hvordan du kan få hendes flotte udseende.

Den Golde Globen-nominerede Zooey Deschanel så fuldstændig perfekt ude på den røde løber ved begivenheden søndag aften takket være make-up artisten Jorjee Douglas, der arbejder for Tarte Cosmetics.

- Vi er altid vilde med at køre 60’er stilen med Zooeys make-up, så vi fik inspiration fra Brigitte Bardot og Twiggy. Vi lavede en moderne version, som fik hendes blå øjne til at smælde, siger make-up artisten til OK! Magazine.

Zooey Deschanels serie New Girl hører til blandt favoritterne hos Feminas redaktion. Læs den store tv-guide på femina.dk

Ansigt:
Zooey Deschanels hud blev aften før forberedt med pure maracuja oil fra Tarte Cosmetics for at holde huden blød og skinnende.

For at jævne ansigtsfarven ud og sikrer holdbarheden på foundationen, er der påført en lys BB tinted treatment primer.
Dernæst er der blandet en marajuca miracle 12-hr foundation fra Tarte Cosmetics for at tilføre et ekstra skær til ansigtsfarven. For at skjule hud i ujævn nuance, er der brugt marajuca creaseless concealer fra Tarte Cosmetics under øjnene.

Der er tilført knald på farverne med Amazonian clay 12-hour blush in frisky fra Tarte Cosmetics på kindbenene
For et strejf af glitter er der påført maracuja blush & glow brigthening luminizer og kindrødt på toppen af kindbenene. T-zonen er desuden markeret med et strejf af Amazonian clay finishing powder.   

Zooey Deschanel er en af de stjerner, der er kendt for sit pandehår. Se de mange pandehårs-frisurer i galleriet på q.dk

Øjne: For et stærkt og defineret bryn, er der brugt en blanding af Amazonian clay waterproof fra Tarte Cosmetics brynpensel i gråbrun og mellembrun.

For at skabe en katteagtig form, er der tegnet op med multiplEYE lash forstørrende flydende eyeliner fra Tarte Cosmetics over den øverste vippelinje med en klat i den yderste krog.

Inspireret af Twiggys øjenvipper, er der optegnet små vipper under de underste vipper med den sidste finish af multiplEYE lash enhancing liquid liner.

Der er afsluttet ved at påføre to lag af lights, camera, lashes! 4-in-1 mascara for at tilføje ekstra volumen og drama over vipperne.

Læber:
Jorjee Douglas har påført glamazon pure performance 12-hour læbestift i en skrap farve over Zooey Deshanels læber ved at banke den let på med fingrene for at skabe en lys plamage.

Derefter er der lagt LipSurgence lip luster in delighted for at påføre ekstra glans.