Så meget træner Madonna

Superstjernen træner gerne flere gange om dagen – i mindst to timer i alt.

De fleste af os synes, det er hårdt nok at skulle træne tre gange om ugen. Men det er ingenting, hvis man tager et kig på Madonnas træningsvaner. Hun træner nemlig mindst to timer om dagen, og så er træningen gerne fordelt over tre gange, skriver iForm.

Hun har selv forklaret det med, at hun er afhængig af sved, og hendes muskuløse krop afslører da også, at hun meget sjældent hopper over, hvor gærdet er lavest.

Op til en tour træner hun faktisk gerne 12 timer i døgnet. Fitnesstræner Gunnar Peterson har til WebMD givet et bud på, hvad det kræver at være så trænet i hendes alder.

- En grad af indsats og forpligtelse, som de færreste mennesker overhovedet kan forestille sig. Det kræver dedikation til motion, dedikation til sunde madvaner og livsstil og dedikation til søvn. Det øjeblik, man slækker på bare den ene af dem, kan det mærkes og ses på fysikken. Men heldigvis kommer sådan en som Madonna aldrig ud af form.

I 2009 var Madonna muskuløs som  aldrig før. Se billederne på Femina.dk

En udsultet stripper fra et tivoli
Madonnas trænede krop har dog mødt kritik. Ikke alle er enige i, at det trænede look klæder hende. Fx har forfatteren Fay Weldon udtalt:

- Madonna har ikke en krop som en på 20 år. Hun har en krop som en 50-årig, der er veltrænet og udsultet.

Kollegaen Elton John har ligeledes udtalt, at Madonna ligner en stripper fra et tivoli.

Men det holder dog ikke Madonna fra at træne, og i løbet af årene har hun udviklet sine træningspassioner. I dag består træningen gerne af et mix af karate, svømning, vægtløftning, løb, cykling, yoga, pilates, dans og sommetider ridning. Og så er hun specielt glad for astanga-yoga, som hun har dyrket siden 1996.

Kilde: www.iform.dk

Madonna fortæller til Kigind.com om, hvorfor hun blev skilt fra filminstruktøren Guy Ritchie