Ryan Gosling: Derfor forstår jeg kvinder

Skuespilleren Ryan Gosling føler, at han forstår kvinder, fordi han er blevet opdraget af sin mor og søster.

Han sætter kvindehjerter i brand i hele den ganske verden, og det er med god grund, ifølge skuespilleren Ryan Gosling selv, for han forstår sig ganske enkelt på kvinder. Årsagen er, at han blevet opdraget og skolet af sin mor og søster igennem sin barndom.

- Hvis jeg en særlig tiltrækning på kvinder, så er det måske fordi, jeg lytter mere end andre fyre gør, og jeg værdsætter, hvordan de tænker om og føler for ting. Jeg voksede op i en familie med stærke kvinder og enhver evne, jeg har for at forstå kvinder er takket været min mor og søster, siger han i et interview med det britiske OK! Magazine.

Ryan Gosling nød sidste sommer en romantisk rundtur i København med kæresten Eva Mendes. Se billederne på viunge.dk

Gemmer ikke på følelser
32-årige Ryan Gosling, der er er aktuel i filmen Gangster Squad, siger, at han fører mange meningsfulde samtaler med det modsatte køn og aldrig ville skjule sine følelser i nogen som helst situation.

- De har lært mig at respektere kvinder på en måde, så jeg altid har følt en stærk følelsesmæssig forbindelse til kvinder, hvilket også har hjulpet mig i tilgangen til mit arbejde. Det er et spørgsmål om din følsomhed og at have en følsomhed overfor følelsesmæssige spørgsmål, hvilket kvinder tænker meget mere på end mænd gør, siger Ryan Gosling, der er kærester med kollegaen Eva Mendes.

Pigerne er i den grad vilde med Ryan Gosling, og han tror godt selv, at han ved hvorfor. Læs hans bud på viunge.dk

Skuespilleren fortæller desuden, at han altid har nydt at tale med kvinder om følelser, fordi det i hans optik er både ægte og meningsfyldt og en god måde at relatere til kvinder på i modsætning til at skære det følelsesmæssige fra, som en del mænd gør.