Rihanna og Spears i parfumekrig

Både Rihanna og Britney Spears har lanceret parfumer, der oser af sex, og nu bliver det interessant at se hvilken af stjernerne, der vinder julekundernes gunst.

Den ene har poseret helt uden en trevl for parfumen med det rammende navn ’Nude’, og den anden har givet den som sexet Cleopatra og Jean Harlow i to-i-en løsningen ’Fantasy Twist’. 30-årige Britney Spears og 24-årige Rihanna gør deres bedste for at promovere deres nye, sexede dufte, som snart kommer i handlen.

Selv om Britney Spears sætter stilen for mange unge kvinder, så har hun det svært med altid at se godt ud. Læs hvorfor på elle.dk

Rihanna, der efter forlydender er tilbage i armene på sin voldelige ekskæreste Chris Brown, har over weekenden været aktiv med at lægge billeder på Twitter, der promoverer hendes tredje parfume. Det nyeste billede i hendes kampagne viser Rihanna som en provokerende, blond sexbombe iført en hudfarvet BH og ikke meget andet. 

Stemningen omkring billedet er koket, legesyg og hæmningsløs, og kan tolkes som en Rihanna, der er midt i en glamourøs pudekamp i soveværelset. I hvert fald har popstjernen endnu en gang formået at få sine mange fans på Twitter op af stolen med offentliggørelsen af billedet.

Britney Spears derimod har offentliggjort et markant sort/hvid billede, der er taget af den tyske fotograf Ellen von Unwerth. Det fanger popprinsessen i to lysfald: Et i glamourøst skær og et andet, der er mere mørkt og kantet for at demonstrere hendes mange forskellige ansigter gennem sit liv som popstjerne.

Til trods for, at Rihanna oplevede Chris Brown som en hårdtslående kæreste, så har hun i dag fundet sammen med ham efter den berygtede voldsepisode. Læs hele historien på elle.dk

Det todelte fotografi lægger sig også i tråd med selve duften, som er en kombination af stjernens to tidligere lancerede dufte, ’Fantasy’ og ’Midnight Fantasy’. De to dufte er nu kommet på en samlet, elegant flakon i to farver, og man må sige, at Britney Spears gør et godt forsøg på at forny sit image endnu en gang.