Renée Toft Simonsen: Min drøm om familie gik i stykker

Da Rénee Toft Simonsen blev skilt fra sin eks, braste hendes drøm om den perfekte familie

Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig har siden 1997 dannet par, men inden topmodellen og musikeren Thomas Helmig mødte hinanden var Renée Toft Simonsen igennem en skilsmisse. Hun valgte at gå fra manden, der var far til deres to børn, der på det tidspunkt var fem måneder og to år.

Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig har et hus i Andalusien i Spanien. Men hvor meget bruger de egentlig deres spanske hjem?

Det sværeste er tabet af kontrol
I dag kan Renée Toft Simonsen se tilbage på skilsmissen og se, at hun begik en del fodfejl i forbindelse med skilsmisse og med bagefter at skulle håndtere delebørn.

– Det sværeste for mig efter min skilsmisse var tabet af kontrol. Det skal siges, at jeg var den, der gik, og det tror jeg, har betydning og gør det lettere. Men vel har jeg alligevel været vred og ked af det, min drøm om familien var jo gået i stykker, siger hun til soendag.dk.

Veninderne betyder rigtig meget for Renée Toft Simonsen. Læs hvorfor på soendag.dk

Tog til Anholt og drak sig fuld
Og med skilsmissen kommer også at børnene skal afleveres for også at være sammen med deres far. Og den del af skilsmissen var hård.

- Det var forbistret svært for mig at aflevere børnene til min eks. Den yngste var kun et halvt år, da vi blev skilt, og et år, da jeg første gang skulle undvære ham i fire dage. Det var forfærdeligt, jeg tog færgen til Anholt, og drak mig fuld. Det der med at give slip på sine børn og ikke føle, at man kan sætte rammer for dem, når de er hos deres far, det er hårdt, understreger Renée Toft Simonsen.