Reese Witherspoon: Jeg kæmper med babyvægten

Skuespiller Reese Witherspoon kæmper ligesom alle andre mødre med at smide babyvægten efter fødslen af sin søn.

I en alder af 36 år, blev skuespiller Reese Witherspoon i september mor til sit tredje barn, sønnen Tennessee James. Det er ikke udelukkende en dans på roser, for hun kan sagtens mærke, at det ikke er nemt at få sin gamle figur tilbage igen.

- Jeg ved ikke, om jeg springer tilbage. Jeg kravler langsomt tilbage. Du ved, alle dine led føles slatne, og dit hoved er på en måde forvirret. Du bliver bare nødt til at være blid ved og tålmodig med dig selv, og bare du ved…langsomt komme tilbage til dit helbred, siger hun til Extra.

Stjernerne er verdenskendte for deres flotte makeup og perfekte påklædning, men hvordan så de ud før? Se det chokerende galleri på q.dk

Men når det er sagt, så er Reese Witherspoon lykkelig for sin baby, som hun har fået med gemalen, talentspejderen Jim Toth. Da hun overfor en veninde, der ringede til hende midt i sine veer skulle forklare, hvordan det ville føles at holde sin baby i armene for første gang, blev Reese Witherspoon tom for ord.

- Hun ville vide, hvad hun ville føle i det øjeblik, og hvordan det ville være at møde sin baby for den allerførste gang. Og jeg talte med Jim, min mand, og jeg sagde: ’Kan du forestille dig at beskrive det øjeblik af ren lykke som opstår, når dit barn er i dine arme for den allerførste gang?’ Jeg mener bare – hvilke ord bruger man!?, siger hun i interviewet.

Har fået perfekt barn
Reese Witherspoon er da også så stolt af sit tredje barn, at han nærmest ikke kan gøre noget forkert. Lille Tennesee James bliver i øjeblikket fotograferet fra ende til anden af sine stolte forældre.

- Vi er forældre, der kender til lykken ved at have en smuk, strålende, glad, perfekt baby. Himlen har på en måde åbnet sig og bragt os en engel, som ser yndig ud fra hver en vinkel på et iPhone billede. Og i mit tilfælde ser pragtfuld ud på en printet taske eller pude eller et iPhone cover – alt, hvad du kan få med TinyPrints! (Firma der printer børnebilleder på forskellige genstande, red.)

Reese Witherspoon tilbød sin gode ven Robert Pattinson husly, efter Kristen Stewart havde været ham utro. Læs mere på viunge.dk