Playboy-pige: Her er hemmeligheden bag min graviditetsglød

Den tidligere Playboy-pige Holly Madison afslører, hvordan hun formår at stråle indefra under sin første graviditet.

Det blev ikke den aldrende Playboy-konge Hugh Hefner, som endte med at blive far til reality-stjernen Holly Madisons første barn. Blondinen forlod levemanden tilbage i 2008, og har nu fundet kærligheden i musikproduceren Pasquale Rotella, som hun venter sit første barn med i starten af marts.

- Siden jeg blev gravid, har jeg mistet min lyst til fastfood. Jeg plejede at være den største McDonalds-junkie, og nu kan jeg ikke lide det mere. Jeg plejede at være den største fastfood-feinschmecker, og nu har jeg virkelig mistet min lyst til det, siger hun i et interview med OK! Magazine.

Før hun blev gravid valgte Holly Madison at medvirke i en vodka-reklame i en gennemsigtig bikini. Se de pikante billeder i galleriet på seoghoer.dk

33-årige Holly Madison strålede da også for nyligt ved et event i Las Vegas, og hun mener, at hemmeligheden bag sin graviditetsglød er ganske simpel.

- Jeg tror min hemmelighed er at være sundhedsbevidst og at have det sjovt med hele forandringen. Jeg har været meget mere sundhedsbevidst, siden jeg blev gravid, fordi jeg bekymrer mig om mit barns sundhed og ikke bare min egen. Førhen var jeg ugidelig omkring min egen sundhed. Jeg tænkte bare: ’Hvad rager det mig’, siger hun.

Passer på sig selv
Playboy-modellen indrømmer da også, at hun især havde en forkærlighed for kvalitets-kaffe, og at hun var under konstant koffein-påvirkning, før hun blev gravid.

- Mit mål var at komme igennem dagen og udføre alt det arbejde, jeg skulle og prøve at være frøken over-præstation. Tage mine fem Starbucks-runder – jeg rendte konstant rundt med en stor Starbucks kaffe og spiste lige, hvad jeg ville, så længe jeg var i nogenlunde form og tænkte ikke rigtigt over mit eget helbred, siger hun.

Men da den længe ventede graviditet endelig var en realitet, så valgte Holly Madison at trække stikket på de usunde vaner og at bekymre sig lidt mere om sin livsstil.

- Men når du har en baby inden i dig, så tænker du bare:’Wow’. Alt kan ske nu – jeg bliver nødt til at give denne baby alle de næringsstoffer, den behøver og virkelig passe på mig selv, så jeg har afgjort aldrig været så sund i mit liv som nu, siger hun.

Har fået ny tøjstil
Men også når det angår stjernens modevalg, så har playboy-modellen sadlet helt om og valgt at prøve nye former for tøj af. Førhen gik hun nemlig primært efter indsyet talje på grund af sine store silikonebryster, men nu er det helt modsat, fordi hun skal bruge mest muligt plads i taljen.

- Når jeg skal klædes på til en begivenhed, så skal jeg ikke være super-tynd, så du kan lige så godt have det sjovt med dit udseende. Jeg har set på forskellige former og forskellige kjoler og har det bare sjovt med det. Det er en lettelse, at jeg ikke skal tænke over at suge maven ind hele tiden på den røde løber. Jeg ser på kjoler, der er ret modsatte, siger hun.

Kendra Wilkinson var sammen med Holly Madison og Bridget Marquadt en del af Playboy-kongen Hugh Hefners harem. Læs om Kendra Wilkinsons holdning til utroskab på kigind.com

Holly Madison dannede sammen med modellerne Kendra Wilkinson og Bridget Marquadt par med Hugh Hefner fra 2003 til 2008.