Personlig træner: Kim Kardashian bliver en fantastisk mor

Reality-stjernen Kim Kardashian har hyret kendis-træneren Tracy Anderson under sin graviditet, og hun mener, at stjernen bliver en fantastisk mor.

Ikke længe efter, at den 32-årige reality-stjerne Kim Kardashian offentligt meldte ud, at hun venter sig, forlød det, at hun havde hyret kendis-træneren Tracy Anderson til at holde sig i form under graviditeten. Tracy Anderson er netop kendt for sit arbejde med navne som Gwyneth Paltrow, Nicole Richie og Molly Sims, og hun mener, at der bliver en god mor ud af Kim Kardashian.

- Kim har et godt foregangseksempel på det plan og en meget tæt sammenstrikket familie, du ved. Og jeg tror, at hun bliver en fantastisk mor, siger hun i et interview med E! News.

Kim Kardashian er kendt for sin velvoksne barm, men i virkeligheden var hun meget ked af sine fortrin, da hun var yngre. Læs hele historien på seoghoer.dk

Hun beskriver samtidig reality-stjernen som en ’rockstjerne-lærling’, der ved hvordan hun skal prioritere at holde sig selv sund. Samtidig viser hun en god fornemmelse for børn, når hun er sammen med Tracy Andersons syv måneder gamle datter.
- Vi e-mailer meget, men når jeg holder et møde med hende for at skræddersy et program til hende, holder hun min lille Penelope, og jeg kan bare fornemme…du kan bare fornemme, når nogen er klar til at blive mor. Hun havde bare den form for energi, og jeg tror, at hun bliver sådan en fantastisk, forbundet, hjertelig mor, siger træneren.

Det er offentligt kendt, at Kim Kardashian og Paris Hilton er dødsfjender. Læs på kigind.com hvordan deres uvenskab eskalerede under et besøg på en natklub.

Faren til det barn, Kim Kardashian venter, er rapperen Kanye West. Parret blev officielt kærester i april måned sidste år.