Pavens exit får os til at drømme om Rom

Trevi-fontænen, Colosseum og Vatikanstaten – fik al den snak om pavens afgang også dig til at drømme om at besøge byen med de mange fantastiske seværdigheder og pladser?

Hele Europa fik tilsyneladende med nyheden om, at Pave Benedikt XVI træder tilbage, trang til at besøge Rom. Det melder hotelsitet Hotels.com, som har observeret en voldsom stigning i antallet af søgninger på hoteller i Rom d. 11. februar, da meddelelsen om pavens afgang kom ud, i forhold til samme dag sidste år. 

Se de allerbedste rejsetips til Rom på Madogbolig.dk

Hele 73 procent flere danskere søgte således på hotel i Rom d. 11. februar i år. Men den allerstørste stigning i antal søgninger skete i Italien. Her fløj 236 procent flere til tasterne end samme dag i 2012. 

En stor historisk oplevelse for alle
De mest voldsomme stigninger, så man i landene med mange katolikker, hvor folk måske håber på at nå at se paven, inden eller når han går af d. 28. februar.

- Der er helt sikkert mange katolikker, der lader sig lokke af en tur til Vatikanet og et glimt af Pave Benedikt i forbindelse med pavens afgang. Men uanset om man er katolik eller ej, vil en tur til Rom og Vatikanet i den kommende tid være historisk, mener Yvonne Bonanati der er PR-manager hos Hotels.com.

Tag på retro-shoppetur i Rom. Få guiden på Madogbolig.dk

Så mange flere ledte efter hotel i Rom i år:

Italien 236 %
Schweiz (fransk)146 %
Tyskland 133 %
Rusland 127 %
Irland 123 %
Schweiz (tysk) 121 %
Spanien 117 %
Holland 116 %
Frankrig 116 %
Finland 91 %
England 81 %
Norge 80 %
Danmark 73 %
Sverige 49 %