Nygifte Anne Hathaway: Jeg vil adoptere et barn

Skuespiller Anne Hathaway vil både have sine egne biologiske børn og adoptere, når hende og gemalen Adam Schulman skal være forældre.

Den 30-årige skuespiller Anne Hathaway høster lige nu stor berømmelse for sin hovedrolle i filmen Les Miserables, hun er for få måneder siden blevet gift, og nu vil hun meget gerne snart være mor. Men den unge Hollywood-stjerne er ikke bleg for at sammensætte sin kommende familie på utraditionel vis, afslører hun i et nyt interview.

- Jeg har villet være mor siden, jeg var 16. Jeg er 30, og jeg vil have en familie af en vis størrelse. Jeg vil starte med et sundt barn, men jeg vil gerne have nogle stykker på naturlig vis og så adoptere. Jeg skal bare i gang, forstår du? Jeg vil gerne have så mange, som jeg har råd til, ikke bare økonomisk men også set fra et tidsmæssigt perspektiv, fordi du vil sikre dig, at hver eneste føler sig speciel, siger hun til Stella Magazine.

Anne Hathaway er en af de kendte kvinder, der har ladet offentligheden få et lille smugkig af sine bryster fra siden. Se det store galleri med kendisbryster på q.dk.

Manden designede forlovelsesring
Anne Hathaway blev i september sidste år gift med Adam Schulman, som hun kalder ’den mest fantastiske person, jeg kender’, og ægteskabet er en manifestation på de ting, som hun gerne vil opnå i tilværelsen.

- Jeg har haft et mål i sinde de sidste 12 år hvilket har været: Lav en film, lav en film, lav en film. Nu må jeg nok sige: Få et barn, få et barn, få et barn, siger hun.

Anne Hathaways forlovelsesring er en seks karats smaragd, som hendes mand har designet til hende, og den tog uden tvivl skuespilleren med storm, da hun fik den foræret.

- Han har brugt seks måneder på at designe den, og det var ud over mine vildeste drømme, da han åbnede æsken, siger hun.

Anne Hathaway er fan af Givenchys arbejde. Se hende i en smuk, sort kjole fra designermærket på elle.dk

Les Miserables med Anne Hathaway i hovedrollen får dansk premiere den 21. marts.