Nygifte Anne Hathaway: Jeg blev forelsket ved første blik

Skuespiller Anne Hathaway blev hovedkulds forelsket, da hun første gang mødte sin mand.

Der var slet ikke nogen tvivl i skuespilleren Anne Hathaways hjerte, da hun mødte sin kommende mand Adam Schulman: Hun skulle giftes med ham, og det kunne ikke gå hurtigt nok. I september sidste år gik drømmen så i opfyldelse, og den 30-årige skuespiller har fået manden i sit liv.

Allerede efter hun mødte kollegaen for første gang, fortalte Anne Hathaway sine venner, at hun ville giftes med ham, men skuespilleren afslører nu i et nyt interview, at hendes tilkomne blevet meget forvirret over hendes direkte form for bejlen.

- Jeg tror, at han troede, at jeg var en smule skør, hvilket jeg er en smule, men jeg er også sød. Jeg har aldrig rigtigt talt om dette, men jeg var bare meget ærlig overfor ham. Jeg vidste fra det øjeblik, jeg mødte ham, at han var mit livs kærlighed. Jeg vidste også, at jeg ikke kunne have mødt ham på et værre tidspunkt…Jeg inviterede min tillid ud på en latterlig fornøjelsestur med ham, siger hun til Harper’s Bazaar.

Anne Hathaway er bestemt ikke rar at have som ekskæreste. Hun angav nemlig sin tidligere kæreste, Rafaello Follieri, til FBI. Læs hvorfor på seoghoer.dk

Derfor var starten på parrets forhold brolagt med op- og nedture, men Anne Hathway vidste, at hun var på rette spor, fordi manden ved hendes side var lavet af et godt materiale.

- Det var skræmmende. Men som dagene gik, blev det bedre og bedre. Jeg fandt ud af, at den kærlighed, jeg havde til ham, gjorde mig mere tillidsfuld overfor andre, og jeg begyndte mere og mere at indse, hvad jeg var blevet til, siger hun.

Føler sig ikke sexet
Selv nu efter parret har været sammen i fire år, så kan Adam Schulman, der er kendt for sin rolle i tv-filmen The Dukes of Hazzard, stadig bringe en sød kildren frem i maven på den unge skuespiller bare ved at være til stede.

- Han går ind i lokalet, og jeg lyser op, jeg kan ikke gøre for det. Få dage inde i at filme Les Miserables, sagde jeg til ham: ’Jeg har det for sjovt, jeg vil bare lege med dig, og jeg bliver nødt til at være virkelig ked af det lige nu’, siger Anne Hathaway, der i al hemmelighed blev gift med Adam Schulman iført en Valentino-kjole med lyserødt skær efter indspilningen af filmen.

Skuespilleren havde tabt sig adskillige kilo og var klippet fuldstændigt korthåret til sin rolle som Fantine i filmen, og det at være sexet, er da heller ikke ligefrem noget, som Anne Hathaway beskæftiger sig meget med.