Ny Sex and the City-film?

Sarah Jessica Parker talte muligvis over sig i et interview med InStyle .

Carrie Bradshaw var på alles læber i slutningen af halvfemserne, og vi fulgte troligt den smukke New Yorker og hendes tre bedste veninder i tykt og tyndt i hit-serien ’Sex and the City’. Seks sæsoner blev det til af den populære serie og intet mindre end to spillefilm. Nu varsler Sarah Jessica Parker, der spillede Carrie, at der muligvis kan være endnu en SATC-film på vej.

I 2008 kom den første Sex and the City-film, og efterfølgeren blev samtidigt annonceret – se mere på kigind.com

- En del af mig tror faktisk, at der er et sidste kapitel, der skal fortælles. Men timingen skal være rigtig, det er ikke en beslutning, der skal lade vente på sig for længe. Jeg skal jo stadig kunne bære tøjet, fortalte Sarah Jessica Parker til magasinet InStyle.

Carrie Bradshaw-skuespillerinden har fået lov til at designe en skokollektion i samarbejde med selveste Manolo Blahnik. Læs mere på kigind.com

I interviewet lagde Sarah Jessica Parker dog vægt på, at intet endnu er planlagt. Så vi må gå ud fra, at det er ønsketænkning fra skuespillerindens side. Men, hvem ville ikke også gerne nuppe en film til iført Carrie Bradshaws garderobe og imponerende skosamling? 

Lige nu kører spin-off serien ’The Carrie Diaries’, som fortæller historien om Carrie Bradshaw inden sin ’Sex and the City’-tid og inden mødet med slyngveninderne Miranda, Charlotte og Samantha.

Se de to Carrie Bradshaw-skuespillerinders første møde på kigind.com