Nu kan du få Fifty Shades of Grey børnetøj

Selv tøjet til de mindste bliver nu inspireret af universet fra den erotiske bestseller Fifty Shades of Grey.

At indholdet i den erotiske bestseller Fifty Shades of Grey er forbudt for børn, ved nok de fleste. Men dog ikke så forbudt, at det nu ikke også er muligt at købe babytøj med små slogans, der henviser til bogen.

Kunne du tænke dig at dykke ned i Fifty Shades of Greys erotiske univers? Så køb bogen til fordelagtig pris i shoppen på oestrogen.dk

Forfatteren E.L. James står nu bag en lancering af børnetøj med frække kommentarer som ‘Jeg forestiller mig, at Christian Grey er min far’ og ’For ni måneder siden læste min mor Fifty Shades of Grey’.

Medinas unge kæreste er for længst gået på opdagelsesrejse i Fifty Shades of Grey til privat inspiration. Læs, hvad han synes om bogen på billedbladet.dk

Tøjet skal nok købes med forbehold for, at personalet i vuggestuen muligvis kontakter de sociale myndigheder ved synet. Indtil videre er der dog ikke registreret noget babyboom i forbindelse med udgivelsen af Fifty Shades of Grey, men det kan selvfølgelig nå at komme samtidig med, at filmen på baggrund af bogen får sin premiere.