Naomi Watts: Jeg elsker at ændre udseende til filmroller

Skuespiller Naomi Watts nyder at ændre sin hårstil i forbindelse med sine roller på film.

Meget snart kommer vi til at se den 44-årige skuespiller Naomi Watts i rollen som afdøde prinsesse Diana i filmen af samme navn. Selv om den slående lighed med den berømte prinsesse er blevet bemærket vidt og bredt, så har hun har for nyligt indrømmet, at hun ikke fik klippet sit hår kort til rollen. Det er dog bestemt ikke fordi, Naomi Watts ikke er vild med at ændre hårstil generelt.

- At ændre mit hår til roller er befriende, selv om det ikke er altid er det udseende, jeg ville gå efter. At farve dit hår er ligesom at få tatoveringer – når du først er i gang, kan du ikke stoppe igen. Jeg startede i 20’erne, men alt den rejseaktivitet, jeg har, gør det vanskeligt, eftersom jeg ikke altid er i den samme karakter, og blond er en svær farve at lave ordentlig, siger hun i et interview med magasinet Marie Claire.

Naomi Watts er en af de kendte kvinder, som ikke er bange for at vise lidt bryst fra siden. Se de pikante billeder af kendisser med kig til barmen i galleriet på q.dk

Skuespilleren, der også er kendt for sin rolle i katastrofe-filmen The Impossible, fortæller samtidig, at hun også kan lide at eksperimentere med sin make-up, og selv om hun har en begrænset skønhedsrutine, så er hun en stor fan af at sende et budskab med en dramatisk, rød læbestift.

- Jeg er håbløs til at lægge make-up. Heldigvis så har jeg alligevel ikke så meget på og for nemheds skyld, får jeg vipper og bryn tonet. Jeg har kun en concealer, cremet blush og læbestift i min taske. En af mine venner, som er make-up artist, gav mig nogle skønhedsprodukter fra Burberry, som er fantastiske, siger skuespilleren.

Understreger læberne
Blonde Naomi Watts skønheds-eksperimenter går altså mest i retningen af at understrege læberne, og her har hun sit helt eget råd til verdens kvinder.

- Jeg nyder virkelig at bære røde læber igen, men de kan se ret hårde ud på billeder. For at undgå de lodrette linjer, jeg begynder at se, bruger jeg Clarins Instant Smooth Line Correcting Concentrate, før jeg lægger farve på. Nars har nogle fantastatiske, ekstra tykke blyanter – tricket er at undgå den hårde læbelinje, siger hun.

Naomi Watts og hendes kendis-kolleger gør deres bedste for at passe på deres hud i solen. Se hvordan i billed-galleriet på kigind.com

Filmen Diana med Naomi Watts i hovedrollen får premiere senere i 2013.